Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Rozboril prekvapuje: Zásnuby pred kamerami!

Vilo Rozboril so zásnubným prstienkom. Zobraziť galériu (9)
Vilo Rozboril so zásnubným prstienkom.

BRATISLAVA - Netradičné požiadanie o ruku! Zdá sa, že Vilo Rozboril (44) splní všetko, čo ženám na očiach vidí. Dôkazom môže byť aj dnešná časť relácie Modré z neba, kde moderátor so zásnubným prstienkom pokľakne pred štvorročným dievčatkom.

Vilo Rozboril vo svojej relácii plní ľuďom sny s tým najväčším nasadením. Dokonca je ochotný vzdať sa aj svojej aktuálnej partnerky a zároveň riaditeľky Markízy Zuzany Ťapákovej. „Dnes večer sa s ňou rozídem a zasnúbim sa s niekým iným,” prezradil o najnovšej časti Modrého z neba.

Dôvodom tohto kroku je ťažko choré dievčatko, ktoré Vilovi vyznalo lásku. Karinke dávali lekári po jej narodení nádej len na tri roky života. Dnes štvorročná slečna žije s diagnózou svalová atrofia a nikto nevie, čo prinesie ďalší deň. Koniec môže prísť hocikedy...

A tak sa markizácky moderátor rozhodol splniť Karinke aspoň sen o láske, keď už ju nemôže vyliečiť. V závere dnešnej relácie Vilo vytiahne z vrecka škatuľku s prsteňom a pokľakne pred svojou vyvolenou. „Milá Karinka, ja ti od tejto chvíle sľubujem, že vždy, keď bude v stredu večer vysielaná relácia Modré z neba, ja budem zasnúbený a budem milovať len a len teba. Prijímaš to? predniesol pri nakrúcaní.

Topky.sk zisťovali, ako tento fakt zobrala jeho partnerka ZuzanaŤapáková. „Povedala, že jej bude ľúto tej osoby, čo sa so mnou zasnúbila,” so smiechom nám prezradil Rozboril. Reakciu jeho malej nevesty uvidíte už dnes večer.

Vilo Rozboril a chorá Karinka, ktorá je do neho zaľúbená.
Zobraziť galériu (9)
Vilo Rozboril a chorá Karinka, ktorá je do neho zaľúbená.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu