Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Najkrajšia Slovenka Husárová: Takáto sexi ešte nikdy nebola!

Veronika Husárová vo vyzývavom outfite. Zobraziť galériu (12)
Veronika Husárová vo vyzývavom outfite.

BRATISLAVA – S výstrihom po pupok! Miss Slovensko 2007 Veronika Husárová (24) sa na prehliadkových mólach objavuje pomerne často aj vo vyzývavých outfitoch, v ktorých dráždi nejedno mužské oko. V súkromí však na odhaľovanie zvyčajne nestavila. Nedávno ale prekvapila pomerne odvážnym modelom, ktorý si obliekla na spoločenskú akciu.

Nedávno sa v jednom z bratislavských nákupných centier konala módna prehliadka, ktorej sa zúčastnila aj misska Veronika Husárová. Sexi tmavovláska sa po móle prešla vo viacerých outfitoch. Ani jeden z nich však nebol taký odvážny, ako overal, do ktorého sa po prezliekla po odchode z móla.

Kráľovná krásy z roku 2007 mala na sebe čierny komplet, v ktorom vynikla jej štíhla postava. Hoci tmavá farba pozornosť prítomných hostí veľmi nepútala, postaral sa o to hlboký výstrih. „Myslím, že to bolo v rámci decentnosti. Nebolo nič vidieť, všetko bolo na svojom mieste. Preverovala som si to, keď som si ho skúšala,“ povedala nám na adresu vyzývavého oblečenia Veronika.

Lenže čo na to jej priateľ Juraj?! Nevadí mu, keď jeho láska takto dráždi? „Myslím si, že sa aj on veľmi rád pozrie na pekné oblečenie,“ uzavrela Husárová, ktorá si tento kúsok zo svojho šatníka, očividne najvyzývavejší, veľmi pochvaľovala.

Foto: I Love Fashion

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu