Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Krásna Husárová s novým imidžom: Po pol roku opäť na nepoznanie!

Veronika Husárová bola pred pol rokom krátkovlasá (vpravo). Momentálne má výraznú ofinu a dlhú hrivu. Zobraziť galériu (5)
Veronika Husárová bola pred pol rokom krátkovlasá (vpravo). Momentálne má výraznú ofinu a dlhú hrivu.

BRATISLAVA – Opäť iná! Miss Slovensko 2007 Veronika Husárová (24) sa pred pár dňami znova rozhodla upraviť svoj zovňajšok. Nechala si vykúzliť dlhé vlasy. Na úprave imidžu je zaujímavé, že radikálnu zmenu podstúpila aj nedávno. Prečo takto experimentuje?

Modelka Veronika Husárová sa roky pýšila bujnou hrivou. Tej však urobila rázny koniec v auguste minulého roku, kedy sa nechala ostrihať. Zaujímavé však je, že ani nie po šiestich mesiacoch opäť zatúžila po pôvodnom imidži. A tak si nechala nadpojiť dlhé čierne vlasy. Aby toho nebolo málo, pridala výraznú ofinu.

Zaujímalo nás, prečo opäť podstúpila takúto úpravu zovňajšku. „Mám rada zmenu. Vlasy mám predĺžené. Sú to také klipy, ktoré si môžem dať kedykoľvek dole. Zajtra môžem mať opäť krátke vlasy. Ofina, to je pre mňa zmena, tú som nemala. Necítim sa v tom úplne najlepšie, ale vždy si hovorím, že vlasy dorastú,“ prezradila topkám Husárová. Uvidíme, kedy modelka opäť príde s novou zmenou vizáže.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu