Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Priznanie playmate Járovej: Čistý sex bez lásky!

Mikiho a Andreu zrejme spája len sex. Zobraziť galériu (5)
Mikiho a Andreu zrejme spája len sex.

BRATISLAVA - Bez zábran! Aj dnešná Adela Show sa bude niesť v znamení farmárskej súťaže. Tentoraz Adela Banášová (30) vyspovedá Andreu Járovú (27). Playmate pri nakrúcaní nemala problém odpovedať ani na intímne otázky. Prezradila napríklad, že priateľa síce nemá, ale partnera do postele áno. Žeby Miki Ferleťák (33) z Farmy v jej živote plnil len sexuálnu úlohu?!

Vzťah nepotvrdila! Andrea Járová a Miki Ferleťák sa na markizáckej Farme zblížili natoľko, že sa naďalej stretávajú. Dokonca spolu absolvovali niekoľko zákrokov na klinike krásy. Napriek tomu sa stále vydávali len za kamarátov.

Priznanie playmate Járovej: Čistý
Zobraziť galériu (5)

Ako to s ich vzťahom naozaj je, zrejme rozlúskla Adela Banášová pri nakrúcaní svojej šou, ktorej diel odvysiela Markíza dnes večer. Keď jej silikónová blondína pred kamerami potvrdila, že stres rieši sexom, moderátorka vyzvedala, či má priateľa. „Nie, nemám,” povedala kráska. Odpoveď na otázku, či má sexuálneho partnera, však už znela inak. „Áno, myslím si, že áno,” priznala.

Topky.sk preto zaujímalo, či je spomínaným milencom Miki z Farmy. „Ja by som sa k tomu nerada vyjadrovala,” nepoprela možnosť intímneho pomeru Járová. Zdá sa, že práve milostná aférka je dôvodom, prečo obaja aktéri pri našich predchádzajúcich otázkach zámerne obchádzali slovo vzťah.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu