Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Tehotná Lenka z Farmy: Najväčšia zrada v súťaži!

Lenka mala kvôli Jakubovmu listu slzy na krajíčku. Zobraziť galériu (4)
Lenka mala kvôli Jakubovmu listu slzy na krajíčku.

BRATISLAVA – Toto nečakala! Statkárka Lenka Liptáková (31), ktorá súťaží v markizáckej šou Farma, zažila poriadny šok. A to kvôli listu na rozlúčku od vypadnutého Jakuba Kušniráka (20). Mladík adresoval šesťnásobnej mamičke tvrdý a nepríjemný odkaz. Pre blondínku to bola poriadna rana pod pás. Rodáka z Popradu totiž považovala za svojho priateľa.

Vypadnutý maturant  Jakub Kušnirák napísal po svojom vyhadzove z Farmy list na rozlúčku. V ňom okrem vyznania lásky Andrei Járovej nečakane osočil tehotnú Lenku. A to i napriek tomu, že si s ňou na statku veľmi dobre vychádzal.

Obvinil ju z toho, že je falošná! „Až posledné dni som začínal byť z teba sklamaný. Stále platí to, čo som povedal. Chcem, aby si to vyhrala ty a budem ti držať palce. Ale sklamala si ma tým, akú veľkú masku nosíš,“ napísal Kubo a pokračoval: „Trochu sa zamysli a povedz človeku pravdu do očí. Nehraj to na dve strany. Sama vieš, čo robíš, tak sa nevyhováraj. V kuchyni máš silné reči, no keď sme tam všetci, tak sa tváriš ako milujúca.“

Paradoxné na Kubových slovách je, že ešte pred samotným vyhadzovom bola práve Lenka tou osobou, ktorá stála na jeho strane a neustále ho obhajovala. Je preto logické, že ju Kušnirákove slová poriadne ranili. Dokonca kvôli tomu celý deň plakala a prvýkrát neuvarila obed.

„Nečakala som to, lebo mi nikdy predtým nepovedal nič do očí. Netušila som, že je sklamaný. A ani to, že ho niečo trápi,“ reagovala zaskočená Lenka so slzami na krajíčku. „Ale nehnevám sa na neho. V žiadnom prípade. Nikdy sme nemali žiadny spor. O to viac ma to mrzí,“ tvrdila pokojne farmárka. Nakoniec ale predsa len neudržala nervy na uzde a povedala: „Dva mesiace robiť zo seba slúžku dakomu, čo sa ti potom vyškerí do ksichtu...“ 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu