Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Wow, to je premena: Spoznávate túto farmárku?

Lenka Cabanová prišla do Markízy nahodená. S tým, v čom chodila na Farme, sa to nedá porovnať. Zobraziť galériu (4)
Lenka Cabanová prišla do Markízy nahodená. S tým, v čom chodila na Farme, sa to nedá porovnať. (Zdroj: topky.sk, tv markíza)

ZÁHORSKÁ BYSTRICA – Gumáky vymenila za lodičky, roztrhané tepláky nahradila minisukňa! Spoznali by ste túto farmárku počas sobotňajšieho Dňa otvorených dverí v Markíze?

Galéria: Momentky z DOD: Upotený Onur, Šeherezáda v mini, vášnivá Puškárová!

Prekvapila! Hoci už súťažiaca Lenka Cabanová (36) z  reality šou Farma vypadla, i tak púta pozornosť. Príkladom môže byť víkendové podujatie usporiadané pri príležitosti 15. výročia televízie Markíza. Na Deň otvorených dverí dorazila finalistka nahodená od hlavy po päty. 
 
Keďže ju diváci registrujú z obrazoviek prevažne iba vo farmárskom oblečení, zmena bola pre návštevníkov spomínanej akcie príjemným spestrením. Lenka si obula topánky na vysokom opätku a nohy vystavila na obdiv v krátkej čiernej sukni. Tú doplnila topom rovnakej farby. Hlavu jej zdobil chutný klobúčik. Výraznou zmenou bolo aj vyzývavé líčenie. Červený rúž svietil už z diaľky.
 
Lenka si zrejme zaobstarala outfit v niektorom z londýnskych butikov, keďže v Anglicku momentálne býva. V súvislosti s jej celkovou vizážou tiež treba podotknúť, že jej dodávala odvahu. Po areáli televízie Markíza sa premávala značne sebavedomo.
Farmárka Lenka Cabanová na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Topky.sk)
 
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu