Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šeherezáda a Onur na DOD Markízy: Ošiaľ, manželia v šoku!

Šeherezáda a Onur na Dni otvorených dverí Markízy. Medzi fanúšikmi spôsobili ošiaľ. Zobraziť galériu (43)
Šeherezáda a Onur na Dni otvorených dverí Markízy. Medzi fanúšikmi spôsobili ošiaľ.

ZÁHORSKÁ BYSTRICA – Davy fanúšikov a množstvo známych osobností! To sú poznávacie znamenia markizáckeho Dňa otvorených dverí. Inak tomu nebolo ani tento rok. Organizátori si však pri príležitosti 15. výročia založenia televízie pripravili jeden bonbónik. A to v podobe manželov z obľúbeného seriálu Tisíc a jedna noc. Turecký párik Bergüzar Korel (28) a Halit Ergenc (40) boli hlavným ťahákom podujatia. Slovenskí fanúšikovia ich poriadne zaskočili!

Prví fanúšikovia prichádzali do Záhorskej Bystrice už v skorých ranných hodinách – ešte pred oficiálnym začiatkom podujatia. Štart bol naplánovaný na 9:00 a už od úvodu bol pre návštevníkov pripravený pestrý program.

Medzi prvými sa postavili na pódium Robo Mikla, nasledovali ho kolegovia z druhej série Česko Slovenskej SuperStar Lukáš Adamec, Michal Šeps, Alžběta Kolečkářová či Simona Fecková. Tak, ako už býva pri DOD Markízy zvykom, aj tento rok vystúpila pop diva Dara Rolins. Tá sa vrátila len pred pár dňami z dovolenky v Grécku. Spomedzi kapiel si mohli návštevníci vypočuť formácie ako napríklad Desmod, Gladiator alebo No Name.

Jednoznačne najväčším ťahákom však boli tureckí manželia Bergüzar Korel (28) a Halit Ergenc (40), ktorí včera večer pricestovali do Bratislavy, o čom sme vás na topkách informovali TU! Keď sa postavili zhruba o 13.15 na pódium v Záhorskej Bystrici, publikum bolo doslova v tranze. „Ahoj. Ako sa máte?“ pozdravili v našej reči svojich fanúšikov.

Tmavovlasá herečka bola doslova v úžase nad takou priazňou. Neustále vybuchovala do smiechu a tvárila sa prekvapene, že u nás majú s manželom takú vysokú popularitu. „Teraz si všetci spolu zakričíme a potom bude ticho,“ odkázala publiku po tlmočníkovi, keď nepočula takmer nič z toho, čo jej prekladateľ vravel. Ľudia však boli vo vytržení a zákaz hluku rešpektovali len chvíľu. Najväčším prekvapením pre Onura alias Halita bolo, keď dostal typicky slovenský hudobný nástroj - fujaru.

Po chvíli sa hrdinovia tureckého seriálu pobrali v sprievode ochranky do stanu, kde rozdávali autogramy.  Dvojica zatienila ostatné známe tváre televízie Markíza – ich podpisy išli najviac na dračku. Na pokojný priebeh museli dohliadať svalnáči z bezpečnostnej služby.

Treba však podotknúť, že ani stany Markizákov nezívali prázdnotou. Podpisy rozdávali o stošesť Marianna Ďurianová, Zlatica Puškárová, Patrik Švajda, Erika Judínyová a ďalší. Nechýbali tiež herci z Ordinácie v ružovej záhrade. Tisícky markizáckych nadšencov mohli byť naozaj spokojné. Určite k tomu prispelo aj počasie, ktoré návštevníkom prialo. Bol príjemný letný deň.

Sledujte TopkyTV: Hrdinovia tureckého seriálu na DOD Markízy.

Seherezada

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu