Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tehotná misska Amenová: Komplikácie mesiac pred pôrodom!

Tehotná Amenová sa už pripravuje na pôrod. Zobraziť galériu (6)
Tehotná Amenová sa už pripravuje na pôrod.

BRATISLAVA – Nepôjde to tak, ako si predstavovala! Miss Universe 2010 Anna Amenová (26) bude čoskoro mamou. Koncom septembra by mala priviesť na svet svoje prvé dieťa. Topky.sk však zistili, že kvôli zdravotným problémom nebude rodiť prirodzenou cestou!

Do pôrodu jej už nezostáva veľa času. Anna Amenová je momentálne v ôsmom mesiaci tehotenstva. Zaujímalo nás preto, ako sa bývalá Miss Universe cíti.  Bruško rastie a tento posledný mesiac je nekonečný. Ale inak sa mám super, aj dieťatko,s úsmevom odvetila kráska, ktorá má termín stanovený na koniec septembra.

Anna sa však musela vyrovnať so správou, že jej bábätko neprivedie na svet prirodzenou cestou. Mám skoliózu, takže nemôžem rodiť normálne, ale cisárskym rezom. No mám skvelého doktora, tak sa ničoho neobávam,“ priznala topkám menšie komplikácie modelka. Tá pôvodne chcela využiť pôrodnicu v Rakúsku, nakoniec si to ale rozmyslela - zverí sa do rúk lekárom v Bratislave.

Čakanie na šťastnú udalosť však má aj ten dôsledok, že Anna si tento rok žiadnu dovolenku neužila. „Nie, nebola som nikde. Let mi totiž nerobí dobre a nechcela som to  riskovať,“ odvetila starostlivá budúca mamička, ktorá už má takmer celú výbavičku pre svoju dcérku nakúpenú. „Chýba už len postieľka a nejaké drobnosti,“ uzavrela Anna.

Blondínka, ktorá mala rozbehnutú kariéru modelky, otehotnela necelý rok po zisku titulu Miss Universe 2010. Hoci so snúbencom Michalom tvoria pár už takmer päť rokov, tehotenstvo ich vraj prekvapilo. Keď totiž Anna dieťatko plánovala ešte pred súťažou krásy, nevyšlo im to.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu