Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Tehotná Šóšová vs. Amenová: Lenka, toto už preháňaš!

Lenka Šóošová vedľa Anny Amenovej ani nevyzerá ako tehotná. Zobraziť galériu (6)
Lenka Šóošová vedľa Anny Amenovej ani nevyzerá ako tehotná.

BRATISLAVA - Pôsobí smutne! Lenka Šóošová (34) tajila tehotenstvo šesť mesiacov. No aj teraz, keď sa už k nemu verejne priznala, stále maskuje rastúce krivky. Aj na nedávnu oslavu kolegyne dorazila v tmavom a poriadne širokom tričku. Moderátorka by si mohla brať príklad z niekdajšej kráľovnej krásy Anny Amenovej (26), ktorá svoje bruško oblieka do veselších farieb a pyšne ho už ukazuje.

Majú niečo spoločné! Obe nastávajúce mamičky svoj stav nejakú dobu tajili. V prvých troch mesiacoch je to aj pochopiteľné, kedže sú pomerne rizikové. Lenka bruško maskovala voľnými odevmi, pretože sa vraj snažila prekvapiť svojho otca na jeho okrúhle narodeniny.

Zaujímavé však je, že ani po priznaní požehnaného stavu svoj prístup k obliekaniu nezmenila. Nielenže stále nosí voľné veci, ešte sa aj oblieka do tmavých farieb, ktoré pre budúce mamičky vôbec nie sú typické.

Naposledy sme mali možnosť vidieť moderátorkine maskovacie manévre na kolegyninej oslave, kam Šóošová dorazila zrejme priamo z posilňovne. Ako sa však môžeme presvedčiť napríklad pri Miss Universe SR 2009 Anne Amenovej, aj do fitnescentra sa môže tehotná žena pekne obliecť.

 

Tehotné krásky v spoločnosti. Ktorá má najkrajšie šaty?

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu