Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Dominika Stará v plavkách: Stiahnuť brucho, vypnúť prsia!

Dominika Stará v plavkách ukázala postavičku. Zobraziť galériu (8)
Dominika Stará v plavkách ukázala postavičku.

TURECKO/BRATISLAVA - Predviedla krivky! Bývalá superstaristka Dominika Stará (17) si v týchto dňoch užíva slnko a more. Spolu s rodinkou sa po roku opäť vybrali na dovolenku do Turecka. Sympatická blondínka tam predviedla v plavkách svoju čoraz ženskejšiu postavu. Okrem toho však ukázala aj menšiu chybičku krásy!

Talentovaná speváčka Dominika Stará si v týchto dňoch vychutnáva dni plné relaxu, slnka a mora. „Sme s rodinkou v Turecku v Alanyi. V tom istom meste ako minulý rok, len v inom hoteli,“ prezradila topkám blondínka. „Je tu krásne, teplo, ale hlavne si užívam to, že sme ako rodinka spolu, povedala Stará.

Speváčka pred dovolenkou prežívala dosť napäté obdobie, o to viac sa z nej teší. „Konečne si užívam aj to ´ničnerobenie´, opaľovanie sa, čľapkanie vo vode. Hrám sa s bračekom v piesku. Teraz toho bolo dosť veľa - maturita, vystúpenia, autoškola... Takže si to vychutnávam,“ dodala Stará, ktorá si z tureckého pobytu prinesie okrem zážitkov aj niekoľko fotografií na pamiatku.

Niektoré zo slnečných záberov nám už ukázala. A treba povedať, že vyzerá skvelo. Až na jednu chybičku. Na každom pôsobí mladá speváčka zhrbene. Dominika, stiahni brucho a vypni hruď!

Dominikine triky na sexy postavu nájdete TU:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu