Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Spoznávate túto blondínku v plavkách? Po pol roku sa vrátila na Slovensko!

Dominika Stará si užívala dovolenku v Chrovátsku. Zobraziť galériu (7)
Dominika Stará si užívala dovolenku v Chrovátsku.

BRATISLAVA - Dobieha zameškané! Finalistka prvej série Česko Slovenskej Superstar Dominika Stará (18) sa dlhodobo zdržuje v Amerike. Za veľkou mlákou intenzívne pracuje na svojej speváckej kariére. V týchto dňoch sa ale blondínka vrátila späť domov, aby si v spoločnosti rodiny užila letné prázdniny. Ako vidno, speváčka je nielen o čosi skúsenejšia, ale aj o poznanie ženskejšia.

Užíva si domovinu! Dominika Stará sa len pred pár dňami vrátila z Ameriky, kde už niekoľko mesiacov pracuje na svojom albume. Ako sme sa v súvislosti s tým dozvedeli, na pulty predajní by sa mal dostať už koncom septembra. Letné prázdniny a chvíle voľna sa preto rodáčka zo Šamorína rozhodla stráviť so svojimi najbližším.

Dominika nám prezradila, že spoločne s rodinkou už stihli absolvovať aj dovolenku pri mori. „Začiatok bol trošku hektický. Keď som vystúpila z lietadla, išli sme hneď autom do Chorvátska,“ povedala nám blondínka, ktorá si aj napriek miernemu zhonu tento výlet pochvaľovala. „Po pol roku som si konečne vychutnala nielen oddych, ale aj rodinku. Užívali sme si jeden druhého. Teraz je to pre nás vzácnejšie, ako kedykoľvek predtým,“ dodala superstaristka.  

Už koncom augusta odlieta naspäť do Ameriky. „Veľmi mi tam chýbajú moji blízki, ale bývam u producenta, svojho manažéra s jeho rodinou a sťažovať sa naozaj nemôžem. Veľmi som si ich obľúbila, rozumiem si s nimi,“ poznamenala speváčka, ktorá nedostatkom práce netrpí. „Keď mám nejaký voľný deň, chodievame sa kúpať, ideme do zábavných parkov, takže sa určite nenudíme,“ prezradila Stará o svojich dňoch strávených v zahraničí.

Pri pohľade na Dominiku je viditeľné, že dozrieva nielen po profesijnej stránke, ale mení sa tiež jej vzhľad. Aj napriek tomu si však stále nenašla žiadneho priateľa. „Môj stav je stále nezmenený. Som nezadaná a je mi dobre,“ uzavrela s úsmevom superstaristka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu