Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Superstaristka Stará v novom klipe z USA: Ako Britney spred 10 rokov!

Dominika Stará v novom videoklipe sa podobá na Britney Spears. Zobraziť galériu (11)
Dominika Stará v novom videoklipe sa podobá na Britney Spears.

BRATISLAVA/NEW YORK – V šľapajách hviezdy?! Dominika Stará (18) si v auguste minulého roka odišla budovať kariéru za veľkú mláku. Prvé výsledky jej práce sa konečne dostavili. Bronzová finalistka Česko Slovenskej SuperStar poskytla topkám svoj nový klip k singlu Have Some Fun. Zaujímavé na videu je, že mladá speváčka v ňom nápadne pripomína Britney Spears z obdobia, kedy sa popová princezná presadila v hudobnom priemysle.

Po tom, čo sa Dominika Stará zviditeľnila v speváckej šou Česko Slovenská SuperStar, odletela budovať svoju kariéru do USA. Do Ameriky odišla v auguste 2011. Po pol roku tvorivej práce prichádzajú prvé výsledky jej snahy. Blondínka sa s topkami podelila o nový klip k singlu Have Some Fun, ktorý bude súčasťou jej debutového albumu s názvom Mixed signals.

Vo videu je cítiť rukopis tvorcov spoza veľkej mláky. Nielen na samotnej Dominike, ktorá si nechala predĺžiť hrivu, ale aj na klipe. Ten doslova dýcha Amerikou. Slovenka v niektorých pasážach náramne pripomína svojím tancom a školskou uniformou popovú princeznú Britney Spears z čias, kedy začínala v hudobnej brandži. No aj ďalšie prvky sú podobné. Napríklad odhalené bruško, či zábery s loptou pripomínajúce tie z klipu Hit Me Baby One More Time. Stará však hľadala inšpiráciu aj v novšej tvorbe od Britney. Zapáčil sa jej napríklad kožúšok z klipu Piece Of Me. A tak si dala podobný.

Zaujímalo nás preto, či Dominiku už niekto prirovnal k svetoznámej popovej princeznej. „Mám blond vlasy, som približne v podobnom veku ako bola ona, no dúfam, že ma s ňou porovnávať nebudú. Som Dominika Stará a chcela by som ňou aj ostať,“ povedala bývalá superstaristka. „Musím však priznať, že keď sme sa s producentom rozprávali o klipe, tak mi ako prvú inšpiráciu ukázal video od Britney Spears s názvom Hit me baby one more time,“ netajila Stará.

A čo si myslí o svojom novom videoklipe? „Korešponduje s textom piesne. Nakoľko je skladba energická a letná, robili sme rýchle prestrihy. Pri nakrúcaní sme použili veci typické pre leto - pláž, kino, jazda v cabriolete a takisto aj koncert, dodala blondínka. Ako sa vám páči video? Podobá sa Dominika na Britney Spears?  Hlasujte v ankete pod článkom.

VIDEO: Dominika Stará v novom klipe Have Some Fun.

1 - Have some fun

VIDEO: Britney Spears a jej skladba Hit Me Baby One More Time.

2 - Baby one more

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu