Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šóošová na móle: Ukázala (tehotenské) bruško a zdrhla!

Lenka Šóošová predviedla okrem modelu aj väčšie bruško. Zobraziť galériu (21)
Lenka Šóošová predviedla okrem modelu aj väčšie bruško.

BRATISLAVA - Ako modelka! Okolo Lenky Šóošovej (34) sa v poslednom čase rozprúdili špekulácie o jej tehotenstve. Počas štvrtkovej módnej prehliadky bolo teda jej bruško v centre pozornosti. A naozaj vyzeralo tak, akoby sa z moderátorky mala o pár mesiacov stať mamička.

Tají tehotenstvo?! O Lenke Šóošovej sa už niekoľko dní šepká, že je v očakávaní. Bábätko v nej rastie vraj už takmer šesť mesiacov. Moderátorka bola preto na štvrtkovej módnej prehliadke návrhárky Jany Pištejovej v centre pozornosti.

Zaujímavé je, že tmavovláska predvádzala svadobné šaty. Tie boli doplnené sakom, ktoré zrejme malo maskovať isté partie. Na mólo však modelky schádzali po niekoľkých schodíkoch. A práve vtedy bolo najviac vidieť, že odev obkresľuje bruško, ktoré naozaj vyzerá ako tehotenské.

Navyše, na párty dorazila Lenka v poriadne voľnom tope. Ten rastúce obliny pekne zamaskoval. Topky.sk sa samozrejme snažili Šóošovú osloviť, moderátorka sa však len pristavila pri známych a okamžite z akcie utiekla. Otázky o tom, či sa stane mamičkou, ju totiž dosť dráždili.

Sledujte TOPKY TV: Takto to vyzeralo na módnej šou.

Noc splnenych priani


Viac o prehliadke Jany Pištejovej nájdete TU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu