Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Czoborová si užívala bez frajera: Stretla sa s exmilencom!

Czoborová sa na akcii ukázala opäť bez frajera. Stretla sa s exmilencom Borisom (na foto). Zobraziť galériu (4)
Czoborová sa na akcii ukázala opäť bez frajera. Stretla sa s exmilencom Borisom (na foto).

BRATISLAVA - V spoločnosti opäť sama! Bývalá úspešná fitneska Zora Czoborová (44) sa v sobotu večer zúčastnila istej súťaže krásy. Všimli sme si, že na akciu opäť dorazila bez svojho aktuálneho partnera Andreja Pulca (26). To, že dvojica prežíva krízu, sa už šepká pekne dlho. Zaujímavé však je, že na spomínanej akcii nechýbal jej exmilenec Boris Baliga (31). Zisťovali sme preto, ako prebiehalo ich stretnutie po roku od rozchodu.

Súťaž o najkrajšiu tvár roka, ktorá sa konala uplynulú sobotu, zaujala aj bývalú športovkyňu Zoru Czoborovú. Tá si nedala ujsť po skončení slávnostného programu ani následnú párty. Zaujímavé je, že na podujatie opäť dorazila bez blonďavého priateľa Andreja, čo sa nestalo prvý krát. Dokonca sa s ním už dlhšie neukázala v spoločnosti.

Galéria: Face od the Year 2011

Topky.sk vás už pred mesiacom informovali, že sa pošuškáva o partnerskej kríze dvojice. Hoci nám Zora vtedy tvrdila, že je medzi nimi všetko v poriadku, opak je zrejme pravdou.  „Nie sú už určite spolu,“  tvrdia viacerí ľudia z Czoborovej okolia.

Keď sme sa snažili s bývalou športovkyňou skontaktovať a zistiť, prečo partnera prestala do spoločnosti brávať, nedvíhala nám telefón. Nereagovala ani na esemesku, v ktorej sme sa okrem iného pýtali, či je medzi nimi koniec.

Na spomínanej párty však okrem neprítomnosti partnera po svojom boku pútala brunetka pozornosť aj kvôli niečomu inému - expriateľovi Borisovi Baligovi. Ten sa totiž podujatia zúčastnil tiež. Viacerí prítomní preto začali špekulovať, či sa dvojica po roku od rozchodu stretla zámerne alebo išlo o náhodu. „Nevedel som, že tam bude. Ja som tam prišiel s kamarátkou. So Zorou sme sa iba pozdravili, viac sme sa nebavili,“ povedal nám Baliga.

Viac o súťaži Face of the year 2011 nájdete TU:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu