Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Miss 2009 Franeková ukazuje prsia: Z hanblivky sexi cica!

Barbora sa od doby svojho kraľovania výrazne zmenila. Zobraziť galériu (8)
Barbora sa od doby svojho kraľovania výrazne zmenila.

BRATISLAVA - Totálny obrat! Barbora Franeková (21) pôsobila po svojom víťazstve v Miss Slovensko 2009 ako nevýrazná a hanblivá slečna. Ako modelka predvádzala len odevy, ktoré nič neodhaľovali a v bielizni sa na mólo ešte nepostavila. Málokto by ju teda označil za sexicu. Teraz je však všetko inak. Okrem vlasov totiž misska zmenila aj štýl obliekania. Na sobotnú akciu dorazila v minišatách s hlbokým výstrihom!

Úplne iná žena! Miss Slovensko 2009 Barbora Franeková v poslednej dobe prešla výraznou zmenou. Ako sme už informovali, bývalá kráľovná krásy sa pred pár týždňami nechala prefarbiť. Teraz vynovuje aj šatník.

Galéria: Face od the Year 2011

Na víkendovej modelingovej súťaži Face of the Year sa objavila tak, ako sme ju doteraz ešte nevideli. Hlboký výstrih totiž poodhalil jej prsia. A to teda pri tejto misske nebolo zvykom! Aj ako modelka ukázala maximálne nohy a nič viac. Ani v bielizni sa ešte na žiadnej prehliadke nepromenádovala.

Čo je za touto premenou zo šedej myšky na sexi cicu? „Ani neviem, nemám nijaký dôvod. Len sa mi asi začalo páčiť iné oblečenie,” povedala nám Barbora. Sama uznala, že jej model bol vyzývavejší, než šaty, aké nosila doteraz. „Áno, už sa neobliekam tak konzervatívne,” priznala.

Zistili sme, že misska sa vo svojom novom imidži cítila dobre a ani sa nebála, že by ukázala viac, než zamýšľala. „To sa nemohlo stať, lebo som sa neustále kontrolovala,” prezradila nám so smiechom. Rovnako sa pobavila aj na tom, že ju ľudia nespoznávali.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu