Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Magálová sa nezdá: Ďalšie bozky a objatia!

Magálová venovala niekoľko bozkov a objatí svojim kolegom. Zobraziť galériu (10)
Magálová venovala niekoľko bozkov a objatí svojim kolegom.

BRATISLAVA – Neskrýva sa! Herečka Kamila Magálová (60) sa po prevalení aféry s Mariánom Geišbergom (57) nestiahla do úzadia. Práve naopak. Namiesto toho navštevuje rôzne spoločenské akcie, na ktorých rozdáva úsmevy na všetky strany. Na tej poslednej si dokonca robila žarty z romániku s hereckým kolegom!

Kamila Magálová si nedala ujsť štvrtkovú módnu prehliadku, ktorá sa konala v priestoroch Slovenskej národnej galérie. Na akciu dorazila vysmiata - teda rovnako výborne naladená ako zhruba pred dvomi týždňami na finále zápasov v konskom póle, kde súťažil jej syn.

Galéria: Art of taste, SNG
Známa herečka opäť nechala manžela doma a vyšla si do spoločnosti s kamarátkou. Dámy popíjali drinky a užívali si príjemný letný večer. Magálová sa však potešila aj mužskej spoločnosti. Nebránila sa vrúcnym bozkom a objatiam od hercov Adyho Hajdu a Filipa Tůmu. Tí si dokonca spolu s ňou uťahovali z medializovanej kauzy, kedy sa na parkovisku bozkávala medzi kamiónmi s Mariánom Geišbergom.

„Ty si teraz známa, čo?“ vyhŕklo z Adyho. Na to Kamila ihneď vyskočila zo stoličky, objala oboch kolegov, vybozkávala ich a s úsmevom na perách povedala: „Na, tu máte aj vy!“  Ako sa zdá, Magálová si bez problémov zavtipkuje aj na svoj účet. Len či je do smiechu aj jej manželovi...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu