Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Mareš v šoku: Po žúre ho odvliekli policajti!

Leoša Mareša po párty SuperStar zadržala polícia. Zobraziť galériu (9)
Leoša Mareša po párty SuperStar zadržala polícia.

PRAHA – Oslavoval do svitania! Český moderátor Leoš Mareš (35) včera opúšťal SuperStar párty okolo štvrtej hodiny ráno. Odchádzal ako jeden z posledných hostí. Nasadol do svojho auta a namieril si to domov. Ďaleko však nedošiel. V areáli Incheby ho totiž ihneď zadržali policajti. Muži zákona mali podozrenie, že šoféruje pod vplyvom alkoholu či omamných látok. Topky.sk boli s kamerou pri tom!

Po žúre pletky s políciou! Pre Leoša Mareša sa tento týždeň nezačal práve najlepšie. Po oslave víťazstva Lukáša Adamca v druhej sérii Česko Slovenskej SuperStar ho na ceste domov zadržali policajti. Moderátor bol v aute spolu s priateľkou Hanou Svobodovou. Muži zákona mali podozrenie, že šoféruje pod vplyvom alkoholu či omamných látok.

Galéria: Takto to na párty po finále Česko Slovenskej SuperStar vyzeralo.

To, že sa takáto kontrola českému moderátorovi vôbec nepáčila, dával Leoš patrične najavo. Dychovej skúške na alkohol sa totiž odmietal podrobiť. Nervózny sa s mužmi zákona doťahoval takmer dve hodiny. Do dregeru vdýchol po prvýkrát až o šiestej ráno. Potom Mareš nastúpil do policajného vozu a odišiel s nimi na  stanicu. Tam podstúpil rozbor moču a krvi. Čechova priateľka Hana odišla z miesta zadržania na Marešovom aute domov. Tvár medzinárodného projektu strávila podľa našich informácií na polícii takmer 5 hodín.

Topky.sk sa snažili zistiť, či Mareš jazdil pod vplyvom alkoholu alebo iných omamných látok od samotného moderátora. Ten nám však nedvíhal telefón a ani neodpovedal na SMS správy. K českým novinárom bol však o niečo ústretovejší. Dokonca im poskytol výsledok testu, ktorý bol hotový približne o deviatej ráno.

„V žiadnom prípade som nešoféroval opitý. Bolo tam nejaké podozrenie, ale to sa vyvrátilo. Spolupracoval som s políciou a mám tiež doklad, že testy na toxikológii i prítomnosť na alkohol sú v pohode. Výsledok je 0,0 promile," povedal Mareš pre iDNES.cz.

Dychový test bol negatívny, test na moč bol tiež negatívny. Na výsledky krvi sa čaká. Všetky testy boli vykonané v najkratšej možnej dobe, viac sa k tomuto prípadu nebudem vyjadrovať," odvetila policajná hovorkyňa Eva Kropáčová českým novinárom na otázku, či je štandardné, že sa šofér podrobí dychovej skúške až po dvoch hodinách od zastavenia hliadkou. To, či si Mareš nejaký pohárik dal a snažil sa naťahovať iba čas, vie zrejme iba on sám.

To, ako prebiehalo zadržanie Mareša, si môžete pozrieť exkluzívne TU!

Mares

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu