Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Kollárova milenka Richterová: Ukázala tehotenské bruško!

Kollárova milenka Richterová ukázala tehotenské bruško. Zobraziť galériu (8)
Kollárova milenka Richterová ukázala tehotenské bruško.

BRATISLAVA - Takto vyzerá dva mesiace pred pôrodom! Najnovší objav Borisa Kollára (45) Barbora Richterová (22) sa pred pár dňami ukázala vôbec po prvýkrát od prevalenia mileneckej aféry v spoločnosti. V sprievode svojich rodičov sa promenádovala po nábreží Dunaja. Zaoblené bruško vystavovala hrdo na obdiv.

Jojkárskym Promi Novinám sa pred pár dňami podarilo nakrútiť tehotnú milenku najznámejšieho otca na Slovensku Borisa Kollára. A to počas Dňa detí, ktorý si Barbora Richterová užívala v blízkosti bratislavského nákupného centra. Spoločnosť jej robili rodičia, nie podnikateľ.

Zaujímavé je, že hoci už spolu s boháčom stihli absolvovať dovolenku v Dubaji, na Slovensku sa od seba zatiaľ dištancujú. Minimálne, čo sa verejných spoločenských akcií týka. Na nich sa zatiaľ Boris objavuje hlavne so súčasnou partnerkou Andreou Heringhovou, s ktorou sa snaží utužiť vzťah naštrbený mileneckou aférou s Barborou.

Paradoxné je, že v spomínaný Deň detí sa Kollár a Heringhová nachádzali iba niekoľko stoviek metrov od Richterovej. Všetci totiž trávili čas na nábreží Dunaja. Podnikateľ si tam užíval rodinné chvíle s bývalou playmate a s dcérami. Nechajme sa prekvapiť, či súčasnú idylku nenaštrbí Barborin pôrod. Jej syn by mal prísť na svet o dva mesiace, otcom je s najväčšou pravdepodobnosťou Boris.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu