Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Vrcholí súťaž o vstupenky i predposledná fáza predpredaja

Každý týždeň máte možnosť na internetovej stránke www.lodenica.sk odpovedať na jednoduchú súťažnú otázku a získať tak permanentku na jubilejný 10. ročník festivalu Zlatá Studňa LODENICA. Nakoľko Lodenica bude už 28.-30 augusta, čiže posledný prázdninový víkend, máte ešte poslednú možnosť súťažiť a zároveň tak stráviť 3 dni v piešťanskom campe zadarmo!

Pre tých, ktorí nechcete nechať na náhodu kúpu lístka máme informáciu, že každým dňom sa limitovaná séria permanentiek za 550,- Sk vypredá a nastúpi ďalšia, ktorá bude opäť o 50,- Sk vyššia.

Preto neváhajte a kúpte si permanentku, ktorá je minimálne o 100,- Sk lacnejšia, ako bude stáť tá na mieste, pretože pravdepodobne v nasledujúcich 40 hodinách sa vypredajú, takže kto chcete kúpiť permanentku ešte za nižšiu cenu klikajte: www.ticketportal.sk

Nenechajte si ujsť bohatý hudobný program s vystúpením 72 hudobných skupín, viac ako 50 hodinový hudobný maratón s množstvom sprievodného programu nielen pre deti, ale i pre dospelých. Príjemná atmosféra piešťanského campu láka už teraz obrovské množstvo návštevníkov nielen menšinového žánru county, folk a trampskej hudby.

Piešťany teda opäť ukončia festivalovú sezónu veľkolepo a to LODENICOU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu