Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO zúrivého útoku dogy v Bratislave: Psíka stiahla z kože, naháňali ju medzi deťmi!

Zúrivý pes domáceho miláčika stiahol z kože Zobraziť galériu (13)
Zúrivý pes domáceho miláčika stiahol z kože (Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA - Otrasné! Obyvateľom, ktorí sobotné popoludnie trávili nákupmi v jednom z obchodných reťazcov v bratislavskej Karlovej Vsi, sa naskytol hrozný pohľad. Priamo pred ich očami napadol pes bojového plemena menšieho psíka a doslova ho stiahol z kože. Útočiace zviera sa potom voľne pohybovalo medzi deťmi, kým ho neodchytil ľahostajný majiteľ. Nášmu čitateľovi sa podarilo celý krvavý incident zachytiť na fotografiách, ktoré nie sú vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov ani citlivé povahy.

Vaše tipy

Pes bojového plemena, pravdepodobne argentínska doga, napadol malého psíka priamo pred obchodným reťazcom, kde bolo v tom čase množstvo ľudí vrátane mamičiek s deťmi. Podľa slov nášho čitateľa Jána, ktorému sa podarilo celý incident zdokumentovať, nemal vôdzku ani náhubok. "V Líščom Údolí v Bratislave napadlo psisko bez náhubku a vôdzky menšieho psa, stiahlo mu kožu z polovice chrbta," napísal nám.

Zúrivého psa mal problém skrotiť aj samotný majiteľ.
Zobraziť galériu (13)
Zúrivého psa mal problém skrotiť aj samotný majiteľ.  (Zdroj: Tip čitateľa)

Majiteľka dohryzeného psíka bola v šoku, zatiaľ čo doga ďalej voľne pobehovala medzi ľuďmi. "Majiteľ útočného psa potom svojho miláčika odchytil, zatiaľ sa však agresívny pes pohyboval medzi malými deťmi a kočíkmi," opísal Ján chvíle po útoku. Keď sa po chvíli majiteľovi podarilo dogu odchytiť, bez akéhokoľvek slova sa pobral preč.

Zábery nie sú vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov a citlivé povahy.
Zobraziť galériu (13)
Zábery nie sú vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov a citlivé povahy.  (Zdroj: Tip čitateľa)

Na miesto medzitým dorazila polícia, ktorú zalarmovali očití svedkovia. "Po príchode polície na miesto sa majiteľ bojového plemena spolu s útočiacom psom na mieste  nenachádzali.  Z uvedeného dôvodu policajti  okolie okamžite prepátrali, majiteľ ani s útočiacom psom  sa ani v širšom okolí nenachádzali," uviedla bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová s tým, že muži zákona majiteľku spolu s dohryzeným psíkom previezli k veterinárovi na ošetrenie. Polícia sa prípadom naďalej zaoberá a prešetruje ho ako priestupok.

Majiteľ s útočiacim psom z miesta ušiel.
Zobraziť galériu (13)
Majiteľ s útočiacim psom z miesta ušiel.  (Zdroj: Tip čitateľa)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu