Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Obrovský škandál v Česku: Člen ČSSD masturbuje nad Paroubkom!

Kudrys sa
Kudrys sa (Zdroj: YouTube)

PRAHA - Doktor filozofie Milan Kudrys bol ešte donedávna nádejný sociálnodemokratický politik. Jeho reputácia ale nenávratne utrpela po tom, ako na verejnosť preniklo video, ktoré ho zachytáva pri masturbácii na párty. A to navyše pri myšlienke na predsedu ČSSD Jiřího Paroubka.

Vaše tipy

Toto česká politická scéna ešte nezažila. Pred niekoľkými dňami sa na internete objavilo video, ktoré zachytáva člena bývalého člena Rady Českého rozhlasu vo veľmi chúlostivej situácii. Opitý Kudrys sa v ňom zabáva na večierku a popritom vyznáva lásku a erotickú oddanosť bývalému premiérovi. "Jirko, milujem ťa. Bez teba by som bol úplné ho*no“. Všetci to chceme s Jirkom robiť. Áno, budeme ho mr*ať. Jirko ja po tebe túžim, Petra Kováčová ( Paroubkova manželka, pozn. red.) nie je pre teba," zaznieva z jeho úst.

Kompromitujúci záznam sa po prvýkrát dostal do rúk členov ČSSD tesne pred voľbami v roku 2010. "Išlo o zhruba šesťminútové video, v ktorom sa Kudrys v značne podguráženom stave váľa po zemi a hovorí o tom, s ktorým zo sociálnych demokratov by chcel súložiť. Konzultoval som to s kolegami a zhodli sme sa na tom, že by nám to vo volebnej kampani asi príliš nepomohlo. Milan nám k tomu nedal vysvetlenie, tak sme ho vyškrtli z kandidátky," vysvetlil bývalý volebný manažér a miestopredseda obvodného výkonného výboru ČSSD Michal Šesták.

Dva roky sa nedialo nič. Video znovu ožilo až minulý týždeň, keď sa miestne vedenie ČSSD rozhodlo Šestáka potrestať, pretože podľa neho Kudrysa z kandidátky odstránil v rozpore so stanovami. Šesták teda nemal na výber a v rámci svojej obhajoby vytiahol spomínané video. "Keď si človek odmyslí, že je smutné vidieť v takejto situácii jedného z našich kandidátov, tak je to vlastne celkom vtipné," poznamenal.

Je zrejmé, že video, v ktorom Kudrys chrlí perly typu "Jirko, čo ja by som si bez teba počal, ani by som nebol na kandidátke. S Jirkom mám veľa pohlavných stykov",niekto upravoval, zostrihal a otitulkoval. Kudrys sa k nemu v súčasnosti pochopiteľne nehlási. "Ja som žiadny záznam nevidel, nepoznám, nič neviem," povedal pre televíziu Nova.

Kudrys za nechutné zábery do dnešného dňa nebol potrestaný. Paroubek vraj o existencii videa vôbec netušil a s jeho hlavným aktérom sa dokonca ani osobne nepozná. Šestáka ale trest za to, že ho vyškrtol z kandidátky, neminul. Ešte pred dvoma rokmi ho kvôli tomu odvolali z funkcie predsedu obvodnej organizácie ČSSD.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu