Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Blbec na pohľadanie: Surfoval na kapote auta a predstieral sex!

Mladík je na svoj výkon hrdý
Mladík je na svoj výkon hrdý (Zdroj: YouTube)

USA - Šokujúce zábery z extrémne nebezpečnej akcie natočenej v Amerike, vyvolali pobúrenie na serveri YouTube. Opitého mladíka spolujazdec nafilmoval, ako vyliezol cez strešné okno na kapotu auta a "surfoval" na čelnom skle. V alkoholovom opojení, kedy mal problém udržať balans, mu prišlo vtipné ukazovať obscénne gestá.

Vaše tipy

Popis pod videom na kanáli užívateľa johnjuly20 znie: "Môj kamarát Tyler vylezie na kapotu auta. Jednou rukou šoférujem zo sedadla spolujazdca, zatiaľ čo tempomat je nastavený na 130 km/h, druhou držím telefón z okna a nahrávam ho.. šialený mother f *****."

Minútu a pol trvajúci záznam ukazuje bosého Tylera, ako sa po vytiahnutí cez strešné okno neisto potáca na čelnom skle. Keď získa rovnováhu, polonahý mladík si neodpustí vulgárne gestá na šokovaných protiidúcich vodičov. Predstieranie masturbácie a pohlavného aktu mu vyvolá poriadny úsmev na tvári.

Ostatní diváci však jeho výkon za veľmi zábavný nepovažujú. "Hej, to je zábava ... choď si pohovoriť s rodinami, ktoré stratili niekoho pri carsurfingu... a potom im oznám svoj ​​geniálny plán... istotne si to radi vypočujú," píše sa v jednom komentári.

Drsnejší odkaz mladíkovi zanechal aj ďalší užívateľ: "Keď zomrieš, budeš potrebovať dve rakvy, jednu pre tvoje telo a druhú pre gule."

Surfovanie na kapote

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu