Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Najlepšie opálený minister: Rozhodnite!

Členovia vlády ukázali dovolenkové opálenie Zobraziť galériu (9)
Členovia vlády ukázali dovolenkové opálenie (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Polovica augusta je jasným znakom toho, že väčšina politikov má už letnú dovolenku za sebou. Od minulého týždňa zasadá vláda a práve na našich ministroch je vidno, že čas oddychu im prospel. Viacerí z nich sa totiž môžu pochváliť bronzovou pokožkou, ktorú s istotou nezískali doma na Slovensku. Hlasujte v ankete, komu z vlády letné opálenie pristane najviac.


Ján Figeľ po dovolenke v Grécku

Minister Ján Figeľ po
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)


Ján Figeľ – Ako pravý minister dopravy si počas dovolenky dosýta vychutnal cestovanie. Namiesto praktického lietadla, ktoré by Figeľa do Grécka dopravilo do necelých troch hodín, zvolil cestu autom. Možno sa chcel vyhnúť dlhému čakaniu na letisku, ktoré v ostatnom čase hrozí čoraz častejšie kvôli štrajkom. To, že však dovolenku strávil pri mori, je na pohľad jasné.

Ľubomír Galko po dovolenke v Turecku
Minister Ľubomír Galko po
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: archív Ľ. G.)


Ľubomír Galko – To, že minister obrany trávil veľa času na slnku, je vidno na prvý pohľad. Galko sa mu totiž nevyhýbal. Počas dovolenky v Turecku si užíval plážový volejbal so svojou manželkou a dvoma dcérami. Na Slovenských pieskoch v nedeľu svojou bronzovou pokožkou vyčnieval z davu.

Iveta Radičová po dovolenke v Chorvátsku
Premiérka Iveta Radičová po
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)


Iveta Radičová – Premiérku počas tohtoročnej dovolenky domov nezavolal nikto. Minuloročný letný zaslúžený oddych jej totiž narušili záplavy vo viacerých častiach Slovenska, kvôli ktorým sa vrátila predčasne. Slnečné chvíle v Chorvátsku si tentoraz mohla vychutnať nerušene až do konca, pred slnkom sa však zrejme viac skrývala, ako sa mu vystavovala.

Juraj Miškov po dovolenke v Chorvátsku
Minister po dovolenke v
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)


Juraj Miškov – Minister hospodárstva je známy svojím vrelým vzťahom k plaveniu sa na jachte po Chorvátsku. Krajinu má vďaka luxusnému plavidlu prejdenú krížom-krážom. A keďže väčšinu času Miškov strávi na vode, ktorá slnko odráža, niet divu, že je opálený do bronzova.

József Nagy po dovolenke na Korfu
Minister József Nagy po
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: MŽP)


József Nagy – Minister životného prostredia ako svoju dovolenkovú destináciu zvolil grécky ostrov Korfu, kam zobral svoju početnú rodinu. Vidno, že si oddýchol, v rodnej Dunajskej Strede sa po návrate z dovolenky vrhol na odstraňovanie odpadu. Prímorské opálenie v bledomodrej košeli tak pekne vyniklo.

Ivan Mikloš po dovolenke vo Francúzsku
Minister Ivan Mikloš po
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)


Ivan Mikloš – Opálenie sa na ministrovi financií neprejavilo naplno. Nie, že by si dovolenku nedoprial, strávil ju však ako pravý romantik. S manželkou sa totiž túlal po zámkoch vo Francúzsku. Na vylihovanie na pláži tak nezostal čas. Mikloš je však známy svojimi výletmi na exotické miesta, práve preto nehádžeme flintu do žita a opálenia sa možno dočkáme aj uňho.

Ivan Uhliarik po dovolenke v Turecku
Minister Ivan Uhliarik po
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)


Ivan Uhliarik – Sedemčlenná rodina ministra zdravotníctva spoločne dovolenkovala v Turecku. Vyskúšali si viacero vodných športov a našťastie nebolo treba nikoho zachraňovať. Dosť práce s tým bude mať minister v najbližšom období, keďže prvý rok svojho pôsobenia na čele rezortu zdravotníctva ohodnotil priemernou trojkou. Jeho opálenie pôsobí, ako inak v prípade ministra zdravotníctva, zdravo.

Daniel Krajcer zatiaľ nedovolenkoval
Minister Daniel Krajcer na
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)


Daniel Krajcer – Minister kultúry letný oddych poňal svojsky. V rámci letnej Cesty po slovenských hradoch navštevuje hrady, ktoré sa budú uchádzať v projektoch o ich obnovu. Čas na opaľovanie a ničnerobenie tak Krajcer zatiaľ nemal. Vidno to aj na jeho bledej tvári, ktorá si opálenie priam pýta.

Eugen Jurzyca – dovolenkoval na chalupe na Morave
Zsolt Simon – dovolenkoval doma na záhrade
Lucia Žitňanská – dovolenkovala na chalupe na Slovensku

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu