Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Jessica Alba nie je suchárka: Aha, ako vrtí zadočkom!

Jessica Alba bez zábran - krúženie zadkom jej ide na jednotku Zobraziť galériu (10)
Jessica Alba bez zábran - krúženie zadkom jej ide na jednotku

LOS ANGELES – Bola z nej parketová levica! Hoci Jessica Alba (29) v médiách vždy pôsobila veľmi decentne, v súkromí to vie zrejme poriadne roztočiť. Dôkazom je jej nedávne vystúpenie v istej talkšou – len čo zacítila rytmus, už aj tancovala. A natriasala sa veru čertovsky zvodne!

Zmysel pre zábavu rozhodne má! Hollywoodska kráska je dva a pol roka šťastne vydatá, má nádhernú dcérku a vedie usporiadaný rodinný život. Ako však sama priznala, nebolo tomu tak odjakživa. Aj Jessica si totiž vraj za mladi prešla búrlivejším obdobím, počas ktorého žúrovala ostošesť. A na diskotékach to vždy rozbalila vo veľkom štýle!

O poriadny rozruch sa Jessica postarala v televíznej šou moderátora Jimmyho Fallona, ktorý spomenul jej snímku s názvom Honey z roku 2003. V nej si brunetka zahrala postavu mladej tanečníčky, Honey Daniels, s tŕnistou cestou k úspechu. Na otázku, či Jessica má v tele aj po rokoch tanečného ducha, odpovedala veľmi zdráhavo: „Zvyčajne tancujem veľmi náhodne u nás doma.“ Doplnila však, že v minulosti sa vedela poriadne odviazať!

„Teraz sa cítim taká stará, keď prídem do klubu. Zvykla som to na parkete poriadne roztočiť a vytrieť podlahu,“ zaspomínala si herečka. Prítomnej skupine The Roots nebolo viac treba. Nahodila rytmus, čo Jessicu okamžite postavilo na nohy. Síce len na okamih, no veľmi zvodne zakrúžila rukami a zakrútila zadočkom. To, že svojimi pohybmi Jimmyho aj divákov priviedla okamžite do varu, dodávať snáď ani netreba!



Ako vyzerá Jessica Alba a ďalšie krásky v teplákoch nájdete TU:





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu