Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Christina Aguilera po rozchode: Narástlo jej poriadne brucho!

Christina Aguilera teraz a v časoch, keď ešte bola chudá Zobraziť galériu (7)
Christina Aguilera teraz a v časoch, keď ešte bola chudá (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Tá sa pekne „vypapala“! Nie je to tak dávno, čo sa mohla speváčka Christina Aguilera (29) chváliť takmer dokonalou postavou. Tieto časy sú však už preč. Dnes blondínka hrdo predvádza svoje stále väčšie a väčšie brucho a stehná!

Vyzerá stále horšie a horšie! Po dokonalom vzhľade umelkyne v poslednom čase niet ani chýru, ani slychu. Na jej postave sa poriadne prejavila nenávisť k cvičeniu a láska k nezdravým jedlám z rýchleho občerstvenia. Kedysi útlej speváčke v poslednom čase poriadne narástlo nielen brucho, ale aj stehná. Christina nemá ani toľko rozumu, aby svoje kilá navyše skrývala rozumne vybraným oblečením. Práve naopak. V sexi odhaľujúcich outfitoch jej faldíky doslova bijú do očí!

Zdá sa, že speváčka vykopla všetkých svojich stajlistov a rozhodla sa na svojom imidži pracovať sama. Výsledok? Prehnaný mejkap a zničené vlasy pripomínajúce vysušenú slamu. Christina, radšej sa spoľahni na odborníkov!

Má nového chlapa – ale akého! Napriek svojmu nie najkrajšiemu výzoru si Christina našla nového priateľa. Ak si však myslíte, že ide o veľké zviera z oblasti šoubiznisu, ste na omyle! Začala randiť s obyčajným asistentom, ktorého spoznala pri natáčaní nového filmu Burlesque. Či ide o lásku alebo len o vyplnenie voľného času ukáže – možno už veľmi blízka – budúcnosť!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu