Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Aquilera sa rozvádza: Rady do života dostávala od Cher!

Christina Aquilera. Zobraziť galériu (4)
Christina Aquilera.

LOS ANGELES - Speváčka Christina Aguilera (29) požiadala pred mesiacom o rozvod. Teraz sa priznala, že rady do života dostávala od dvakrát rozvedenej Cher. S ňou sa stretla pri nakrúcaní filmu Burlesque.

Christina Aguilera počas nakrúcania filmu Burlesque (2010) dostávala rady do života od kolegyne Cher. Najviac však vraj tejto 29-ročnej speváčke, ktorá minulý mesiac požiadala o rozvod, utkvel v pamäti rozhovor, pri ktorom jej 64-ročná legenda povedala: "Vieš zlato, manželia prichádzajú a odchádzajú, ale na konci dňa som stále Cher."

Američanka, ktorá má na svojom konte štyri štúdiové albumy, sa priznala, že s Cher tvorili nerozlučný pár. "Boli sme ako dve utárané priateľky, ktoré nevedeli prestať rozprávať. Niekoľkokrát nás museli ťahať na pľac, pretože sme meškali. Rozprávali sme sa o láske, vzťahoch, či o živote," uviedla speváčka, ktorá sa môže pýšiť čerstvou hviezdou na hollywoodskom Chodníku slávy.

Aguilera odhalila, že najdôležitejším mužom v jej živote je teraz jej syn, ktorý oslávi v januári tretie narodeniny. Na svoj album Bionic, ktorý vyšiel v júni, pre neho napísala pieseň, no vyjadrila sa, že najobľúbenejšou Maxovou piesňou je Beautiful People zo soundtracku k filmu Burlesque.

Aguilera priznala, že nie je ľahké skĺbiť materstvo s kariérou, dúfa však, že jej pracovná morálka bude príkladom pre jej syna. "Jedného dňa sa bude môcť pozrieť späť na moju prácu a bude na ňu hrdý. Dúfam, že ho to bude motivovať a že sa sám stane osobnosťou, ktorá si pôjde naozaj za tým, čo od života bude chcieť," nepriamo odkázala svojmu synovi Aguilera.

Film Burlesque Stevea Antina, v ktorom si Aguilera po boku Cher zahrala, bude mať americkú premiéru už 24. novembra. V slovenských kinách by sa mal muzikál objaviť pod názvom Varieté od 17. februára 2011.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu