Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Paris Hilton si odpykáva trest: Pozrite, čo má na nohách!

Paris Hilton chce byť štýlová za každú cenu Zobraziť galériu (12)
Paris Hilton chce byť štýlová za každú cenu

LOS ANGELES – Je to pravá blondínka! Ani verejnoprospešné práce, ako napríklad natieranie steny, neprinútia najznámejšiu dedičku sveta, Paris Hilton, k tomu, aby odložila topánky na opätkoch. Paris, po tom štrku sa ti v lodičkách muselo chodiť naozaj výborne!

Nemá rozum! Hviezdička reality šou Jednoduchý život dostala možnosť vyskúšať netradičné činnosti aj v skutočnom živote. Zdá sa však, že Paris si rozdiel medzi realitou a televíznou šou akosi neuvedomuje – aj pri verejnoprospešných prácach myslí najmä na svoj výzor. A boľavé nohy či nepríjemné otlaky pritom vôbec nerieši!

Musela si privstať! Verejnoprospešné práce začínajú poriadne skoro – už o siedmej ráno. A ani Paris si nedovolila meškať. Kto príde neskôr o viac ako pätnásť minút, na prácach v ten deň totiž nemôže zostať. Blondínka sa svojmu údelu nemohla vyhnúť ani pomocou výhovoriek typu „musím si zavolať“. Namiesto toho musela vziať do ruky valček na natieranie a hurá do práce!

Keďže Paris zjavne nepatrí medzi veľmi zručných ľudí, onedlho bolo vidieť viac farby na nej samotnej ako na stene. Hviezdičku reality šou čaká spolu dvesto hodín verejnoprospešných prác za užívanie drog a marenie úradného výkonu. Nuž, aspoň že sa vyhla väzeniu – tam by s opätkami asi nepochodila!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu