Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Šokujúce VIDEO: Paris Hilton s milencom zvalcovala fotografku!

Fotografka po kolízii s autom, v ktorom sedela Paris Hilton Zobraziť galériu (18)
Fotografka po kolízii s autom, v ktorom sedela Paris Hilton

LOS ANGELES – Nemá v sebe kúska citu! Hoci hollywoodski paparazzi hotelovú dedičku Paris Hilton (29) a jej zajačikov doslova milujú, ona na nich zvysoka kašle. Dôkazom je incident, v ktorom jej nový objav prešiel autom mladej žene po nohe – najskôr ju zvalcovali a potom zdúchli!

Lepiť sa na celebrity sa vždy nevypláca! O tom sa uprostred týždňa presvedčila istá americká fotoreportérka, ktorá pre dobrý paparazzovský úlovok riskovala vlastné zdravie. V neskorých nočných hodinách sa totiž snažila zachytiť boháčku Paris Hilton a jej najnovšiu známosť, Cya Waitsa, ako na luxusnom tátošovi značky Bentley opúšťajú západný Hollywood. Dravá fotografka však pri tom takmer prišla o nohu!

Ani len z auta nevystúpili! Aj keď sa žena s fotoaparátom v ruke po kolízii ocitla na zemi, známa blondínka sa aj s milencom zachovala ako typická snobka. Nielenže sa neobťažovala ponúknuť pomoc, ale zo sedadla spolujazdca ani nos nevystrčila. Párik na čiernom vozidle vzápätí odfrčal, o zranenú sa postarali okolostojaci. Tí jej okamžite zavolali záchranku, ktorá ju odviezla do nemocnice. Cy Waits sa podľa portálu TMZ však na miesto nehody po čase vrátil, aby polícii poskytol svoju výpoveď. Podobne ako Paris, aj on má totiž riadne „za ušami“ – kvôli kokaínu!

O tom, že americkej barbie sa zranenie fotografky nijako nedotklo, svedčí jej komentár v sociálnej sieti Twitter krátko po udalosti: „Príjemný večer s priateľmi a rodinou zničený agresívnym paparazzom. Sú totálne šialení!“ Či celá záležitosť bude mať dohru na súde, zatiaľ známe nie je. Paris však kvôli tomu horšie spávať nebude – sama len o hodinu neskôr zaželala všetkým sladké sny!





Ako sa oblieka Paris Hilton a iné krásky nájdete TU


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu