Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Doriadená Tila Tequila: Krvavé šrámy má aj na tvári!

napadnutá Tila Tequila skončila v nemocnici so zakrvavenou tvárou Zobraziť galériu (4)
napadnutá Tila Tequila skončila v nemocnici so zakrvavenou tvárou

ILLINOIS – Chceli ju zabiť! Týmito slovami singapurská hviezdička Tila Tequila (29) komentovala násilný incident, ktorého obeťou sa cez víkend stala na istom koncerte. Podľa jej výpovede si totiž fanúšikovia na nej poriadne zgustli – vďaka ostrým predmetom mala zakrvavenú dokonca aj tvár!

Hádzali do nej všetko, čo im prišlo pod ruku! Zdá sa, že takmer tridsaťročná plavovláska medzi obľúbené celebrity v každej spoločnosti predsa len nepatrí. Dôkazom je víkendový festival Gathering of the Juggalos, počas ktorého utŕžila nemálo škaredo vyzerajúcich rán. Bez ujmy sa nezaobišla ani jej ázijská tvárička – takmer prišla o zrak aj o vlasy!

Podľa informácií, ktoré Tila poskytla zahraničným médiám, sa všetko zomlelo ihneď po tom, čo vstúpila na pódium. Rozhnevaní muži do nej údajne hádzali všetko od veľkých kameňov, cez pivové fľaše až po horiace predmety. Aby toho však nebolo málo, vykadili a vymočili sa do nejakej nádoby, ktorú následne na ňu pomstychtivo vyliali!

„Tí ľudia sa ma snažili zabiť,“ pokračovala hollywoodska hviezda v šokujúcej výpovedi. V tej ďalej uviedla, že ochrankári ju síce odviedli do jej karavanu, rozbesnený dav ju však prenasledoval ďalej a snažil sa jej rozbiť okná. Keď sa situácia upokojila, Tila v Los Angeles zavítala do nemocnice, kde jej škrabance pozašívali. Zdá sa teda, že na tento nepríjemný zážitok bude mať spomienku nielen na duši, ale aj na tele.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu