Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Tila Tequila: Zdola nohavičky, zhora vztýčená bradavka!

Tila Tequila už opäť vystavila svoje prednosti Zobraziť galériu (7)
Tila Tequila už opäť vystavila svoje prednosti

NEW YORK – Tá ale vie, ako sa predať! Škandalóznej hviezde Tile Tequile (28) totiž k tomu ani veľa netreba. Na to, aby upútala pozornosť, si úplne vystačí so svojou striptérskou minulosťou. V šatách, či bez nich – vždy ukáže čo najviac. Aha, čo všetko jej vykúka!

Ani nahá ani poriadne oblečená! Tak sa svojim fanúšikom útla Aziatka predviedla na párty, ktorou predstavila vlastný, zbrusu nový blog. O neviazanú zábavu sa postarala sama – v ultrakrátkych oranžových šatách vystavila na obdiv naozaj kadečo. Nech sa na ňu hostia dívali z ktoréhokoľvek uhla, vždy poodhalila ozajstnú pikantnosť. S dekoltom na úteku sa o ustráženie bradaviek ani nesnažila. A hoci aspoň „tam dole“ na bielizeň nezabudla, bielu farbu neprehliadol naozaj nikto!

O tom, že Tila miluje rozruch a šťavnaté klebety, sa verejnosť presvedčila ešte v decembri minulého roka. Speváčka a modelka vtedy rozvírila hladiny šoubiznisu správou, že pod srdcom nosí prvý prírastok. Bábätko však vychovávať nechcela – plánovala ho veľkodušne zveriť do opatery svojho brata a jeho manželky.

Už o mesiac ale Tila radikálne zmenila názor. Po tom, čo jej nečakane zomrela snúbenica a dedička známej kozmetickej spoločnosti, Casey Johnson, sa rozhodla o dieťa starať sama. Po štyroch mesiacoch vypisovania statusov o tehotenstve v spoločenskej sieti Twitter však po budúcom potomkovi niet ani stopy. Svedčí o tom aj divoký žúr uprostred týždňa, na ktorom sa drobná blondínka zabávala tenká ako prútik – bruško sa jej ani trochu nezaoblilo. Zdá sa teda, že jej hlad po kontroverzii a pozornosti dokáže plodiť doslova úbohé klamstvá. Tila, len aby sa ti to raz nevypomstilo!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu