Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Divoška so žiletkou: Takéto holenie ste ešte nevideli!

Barbarella X Zobraziť galériu (2)
Barbarella X

LOS ANGELES – Obyčajné holenie? Nuda! Expertka na hladkú pokožku, Diane Wood, vám ukáže, ako by malo skracovanie porastu na tvári vyzerať. Mužov totiž holí len v spodnej bielizni - a má sa veru čím pochváliť!

Ako sado-maso hrátky! Tak vyzerá holenie v podaní azda najznámejšej holičky mužského porastu na tvári a diabolsky sexi ženy zároveň – Diane Wood. Vo svojom salóne vyzerá ako krehká blondínka, v reklame firmy King of Shaves sa však zmenila na vášnivú sexicu Barbarellu X. Svojmu zákazníkovi najskôr predvedie svoje telo odeté len v čiernej čipkovanej bielizni a je vidieť, že aj samotné holenie si užíva. A nielen ona - chlapík v kresle z nej sotva dokáže odtrhnúť zrak!

Diane nie je žiadnou rýchlokvasenou hviezdičkou, naopak. Jej otec bol holičom celý život a tomuto remeslu dala pred serióznejším zamestnaním prednosť aj jeho dcéra. Keď prišla ponuka od Willa Kinga, majiteľa spoločnosti, na to aby účinkovala v reklame na výrobky na holenie, bola nadšená. „Holenie ľudia berú ako praktickú, ale tak trochu nudnú vec. Myslela som si, že prišiel čas na zmenu – zvodné, štýlové a sexi holenie!“

Okrem tisícov ďalších mužov holila aj amerického moderátora Davida Lettermana – a to v priamom prenose! Keď sa totiž po prestávke vrátil na televízne obrazovky, mal poriadnu bradu. A práve Diane mu od nej pomohla.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu