Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Kráska z Baywatchu opäť v plavkách: Sexi ako pred rokmi!

Sexi Yasmine Bleeth v plavkách Zobraziť galériu (3)
Sexi Yasmine Bleeth v plavkách

LOS ANGELES – Červené plavky vymenila za biele! Yasmine Bleeth, ktorá sa preslávila úlohou príťažlivej záchranárky v seriáli Pobrežná hliadka, sa neváha aj po štyridsiatke predvádzať v plážových kúskoch. A dôvod? Napriek pribudnutým rokom vyzerá čertovsky dobre a stále má čo ukázať!

Takmer vôbec sa nezmenila! Hoci od jej premiéry na televíznych obrazovkách v role Caroline Holdenovej ubehlo až neuveriteľných 16 rokov, sexi brunetka sa stále pýši zvodnými krivkami, dlhou hrivou a v neposlednom rade vábivou iskrou vo veľkých modrých očiach. To, čím si získala milióny divákov ako sladká dvadsiatka, dnes ožíva v americkej reklamnej kampani na podporu mlieka. S „fúzmi“ nad hornou perou, pohárom v ruke a s dozlatista opálenou pokožkou presviedča svojich krajanov o tom, že mlieko je jednoducho zdravé. Stačí sa iba pozrieť, ako fantasticky po ňom v zrelom veku vyzerá samotná Yasmine!

Reklama, ktorá pobáda ku konzumácii kravského mlieka, uzrela svetlo sveta v roku 1993. Odvtedy jej svoju tvár prepožičalo nemálo celebrít zvučných mien a zapojili sa do nej aj zástupcovia mladších ročníkov, ako napríklad speváčka Rihanna či herec Zac Efron. Kampaň sa stala mimoriadne úspešnou, pričom sa postarala o zvýšený predaj mlieka najmä v Kalifornii.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu