Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Neposlušná Megan: Už Bozkáva aj dievčatá!

Megan Fox Zobraziť galériu (10)
Megan Fox

LOS ANGELES - Megan Fox (23) našťastie nerobia erotické scény problém. Zjavne sa v nich cíti ako ryba vo vode. Obrovské množstvo takýchto lahôdok pre oči ponúka aj vo svojom novom filme. Nahé prsia prenikli na verejnosť len pred časom a už tu máme ďalšiu čerešničku, vášnivé bozky so ženou!

Dlhá-predlhá pastva pre oči. Takto si blahom odfukuje najmä pánske osadenstvo spomedzi divákov. Celá scéna začína v tme, zrazu sa z nej vynoria dve ženy, niečo si povedia a Megan začne bozkami zvádzať svoju hereckú kolegyňu Amandu Seyfried. Šťavnaté a vzrušujúce bozky sú ale na tomto filme to najlepšie. Podľa kritikov ide o treťotriedny horor.

Herečku, známu svojimi sexi krivkami, si diváci obľúbili už vo filme Transformers. Určite si naivne myslela, že toto bude ďalší kasový trhák, no zatiaľ to tak nevyzerá. Snímka o zvodnej roztlieskavačke, ktorá sa v noci mení na upíra a požiera chlapov, vyvoláva skôr úsmevy rozčarovaných divákov.

Samotná kráska si myslí, že film Jennifer´s Body je veľmi sexy, takisto sa vyjadrila aj o svojej postave. Dušuje sa, že film nenechá chladného žiadneho heterosexuálneho pána. Len čo na to povedia ich manželky.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu