Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sexi súboj: Megan Fox v mini, Jennifer Connelly v priesvitných šatách!

Megan Fox a Jennifer Connely Zobraziť galériu (16)
Megan Fox a Jennifer Connely (Zdroj: SITA)

TORONTO - Otvorenie už 34. ročníka Torontského filmového festivalu si nenechali ujsť vychytené krásky Megan Fox a Jennifer Connelly. Každá sa prezentovala po svojom, no ani z jednej prítomní muži nespúšťali zrak.



Kým mladučká Megan (23) sa so slávou a neustálym záujmom mužského publika stále ešte len zoznamuje a v mnohých chvíľach ani nevie z čoho pramení, skúsená herečka Jennifer Connelly (39) vie, ako si ho aj po viacerých rokoch v šoubiznise môže udržať.



Na otvorení festivalu, ktorého súčasťou bola premiéra britského filmu Creation, sa Megan ukázala v čiernych mini šatách od Valentina. Šaty, ako sme pri Megan zvyknutí, viac odhaľovali, než skrývali. Sexi vzhľad a dojem nekonečne dlhých nôh len utvrdzovali ihličky jej obľúbenej značky Christian Louboutin.

Sexi súboj: Megan Fox
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: SITA)


Pomyselný triumf na červenom koberci však Megan aj napriek šik outfitu ušiel. Prvenstvo jej vyfúkla jej herecká kolegyňa, už onedlho štyridsiatnička, Jennifer Connelly. Tá je spolu s manželom Paulom Bettanym hlavnou postavou spomínaného filmu Creation, ktorý zachytáva život Charlesa Darwina.

Jennifer mala na premiére oblečené krvavo červené priliehavé šaty, ktoré dali vyniknúť jej perfektne udržiavanej postave. Vďaka priesvitnému materiálu asi nikomu z prítomných neušiel pohľad na jej dokonalé prsia a vztýčené bradavky.
Sexi súboj: Megan Fox
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: SITA)


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu