Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Pri pozeraní tohto VIDEa z Tatier sa budete modliť: Snowboardista sa po páde rúti na skaly!

Treba na tom ešte výkone ešte pracovať.
Treba na tom ešte výkone ešte pracovať. (Zdroj: liveleak.com)

TATRY – Mániu cenovo pomerne ľahko dostupných GoPro kamier oceňujú najmä športoví nadšenci. Vďaka tomu sa aj menej odvážni amatérski športovci môžu pozrieť, ako to vyzerá napríklad pri freeride, teda voľnej jazde na neupravených svahoch a vysoko medzi skalami. Avšak, snaha o to „byť frajer“ môže niekedy dopadnúť katastrofálne. Dokazuje to aj video z Tatier a jeden nešťastný snowboardista!

Pri pozeraní sa na nekontrolovateľný a riadne dlhý pád, ktorý zažil "hlavný hrdina" príbehu, nejednému divákovi tuhne krv v žilách. Kamene všade naokolo, no aj keď má snowboardista prilbu, na príklade Michaela Schumachera vieme, že to nemusí stačiť. Chlapci sa zrejme tak skoro na zradné hory nevyberú, vulgárny výkrik na konci videa je jednoznačný.

Video sa okamžite začalo šíriť internetom, sociálne siete zaplavujú vtipné komentáre. Predsa len, na konci pokrútite hlavou nad tým, na aké bláznovstvá sa ľudia dajú. Vyzerá to, že chlapcovi sa nič vážne nestalo, zrejme má len pár modrín a otlčenú kostru. Snáď si podobné šialenosti nabudúce s kamarátmi odpustia, aspoň kým to nezvládnu o niečo profesionálnejšie.

Upozorňujeme, video nie je vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov, obsahuje vulgarizmy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu