Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Svoju krásnu priateľku totálne vytočil: Vymenil ju za úchylku na FOTO!

Jeho manželka bude musieť byť veľmi tolerantná Zobraziť galériu (3)
Jeho manželka bude musieť byť veľmi tolerantná (Zdroj: Profimedia)

CHICAGO - Keď si Kevin prvýkrát zlomil ruku ako dvanásťročný, ešte netušil, že stretol svoju životnú lásku. Všetko pochopil až o pätnásť rokov neskôr, aby sa kvôli nej rozišiel so svojou šarmantnou priateľkou.

Kevin z Chicaga (27) trpí zvláštnou úchylkou. Je totiž posadnutý sadrou. Bizarná závislosť sa začala prejavovať, už keď mal šesť rokov a nohy si omotával toaletným papierom, aby vyzerali ako zasadrované, uviedol Mirror. Či už relaxuje doma, pracuje alebo randí, vždy musí mať nejakú časť tela zasadrovanú. Kvôli tejto bizarnej záľube utratil už 50 000 dolárov (44 468 eur) – teda viac, ako na svoju priateľku Samanthu, s ktorou sa musel rozísť, pretože mu dala ultimátum – buď ona, alebo sadra!

Kevinova priateľka Samantha dostala košom
Zobraziť galériu (3)
Kevinova priateľka Samantha dostala košom  (Zdroj: Profimedia)

Kevin uprednostnil namiesto Samanthy sadru. Predtým však ešte navštívil psychoterapeuta, aby sa ubezpečil, že robí správne rozhodnutie. Sadra mu dáva pocit sebavedomia a podľa neho je to skvelý spôsob, ako zbaliť ženu. „Vyzerá to úžasne a pôsobím, že som vyšší,“ hovorí Kevin, ktorého snom je randiť v brnení zo sadry. Kevin sa považuje za úplne zdravého muža, ktorý sa jednoducho cíti pohodlnejšie v sadre.

Svoju krásnu priateľku totálne
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu