Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Dojemné VIDEO Ostal s kamarátom až kým neprišli záchranári!

Psík čaká na príchod záchranárov
Psík čaká na príchod záchranárov

TOKIO - Trasúci sa a celý od blata sa vyhrabal spod trosiek a doviedol záchranárov až ku svojmu zranenému priateľovi. V spustošenom Japonsku si nepomáhajú len ľudia, ale aj zvieratá.

Lojálny psík zostal pri svojom zranenom priateľovi od piatka 11. marca, kedy došlo v krajine k ničivému zemetraseniu. V prefektúre Ibaraki na severovýchode Japonska sa v tej chvíli nachádzala skupina reportérov, ktorých pes doviedol až ku svojmu štvornohému kamarátovi.

Uprostred trosiek našli ležať kokeršpaniela, ktorý už mal smrť na jazyku. Novinári ihneď privolali jednotku, ktorá sa špecializuje na záchranu zvierat a tí psovi pomohli. Jeho súkmeňovec pri ňom zostal dovtedy, kým ho neodviezli k veterinárovi do neďalekého mesta Mito. Zviera malo na sebe obojok, nevedno však či jeho majitelia katastrofu prežili.

"Pes je lepší tvor ako väčšina ľudí," okomentoval video jeden z užívateľov Youtube, kde sa nahrávka objavila. "Najlepšie ho vystihuje slovo lojalita. Označenie "najlepší priateľ človeka" psovi preto právom patrí," dodal.

Japonské Tokio opäť otvára obchody

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu