Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

J.A.R už na jeseň v MMC!

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: LORDI, s.r.o.)

Česká kapela J.A.R. sa vracia so svojou novou koncertnou šnúrou s názvom Čo ťa nezabije, to ťa zmrzačí. Názov je ironickým odrazom súčasného stavu, v ktorom sa náš svet práve nachádza a kapela ho využíva ako obohatenie k svojmu rokmi vybrúsenému hudobného výrazu.

Jedinou zastávkou na Slovensku bude koncert 9. novembra 2023 v bratislavskom klube MMC. Vstupenky sa rýchlo míňajú, ale ešte ich zoženiete exkluzívne v sieti Predpredaj.sk.

J.A.R. je uznávaná legenda českej hudobnej scény a to sa ukáže aj na ich jesennom turné. Partia super zohraných muzikantov nás pri svojich živých vystúpeniach dokáže vždy pozdvihnúť, dostať do varu, ale aj prekvapiť a kráľovsky pobaviť. Ich nový album Jezus Kristus Neexistus?, o ktorý sa koncertný program opiera, sľubuje výbuchy energie a divokú jazdu, postavenú na vyzretých textoch, výbornej hudbe a skvelej show všetkých troch frontmanov. 

J.A.R už na jeseň
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: LORDI, s.r.o.)

 

Jednotku Akademického Rapu symbolicky založili 17. novembra 1989 “akademickí raperi” Oto Klempíř, Michael Viktořík spolu s hudobníkom a skladateľom Romanom Hollým, ktorý je známy aj z pôsobenia v Monkey Business. Zo speváckeho dua sa príchodom Dana Bártu stalo trio a kapela patrí k stáliciam českej funk rockovej scény.

Tvorivý dôvtip, nápaditosť a humor kapely je stále na rastúcej úrovni a pre fanúšikov znamená nezabudnuteľné zážitky. Takže pokiaľ túžite po bezprostrednom a divokom hudobnom večierku, neváhajte a koncert J.A.R. v bratislavskom MMC určite nevynechajte. Môže to byť jediná šanca na dlhé obdobie, pretože kapela nekoncertuje často.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu