Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Vieme, ktorá banka ponúka najvýhodnejšiu hypotéku na trhu

PR článok Zobraziť galériu (2)

Nenechajte sa pri hypotéke oklamať. Hľadajte ponuku, ktorá je výhodná aj pre vás – a bez dodatočných háčikov. Môžete tak ušetriť aj stovky eur. Vieme, ktorá banka má v ponuke úrok 1,2 % naozaj pre každého.

Vďaka rekordne nízkym úrokom na hypotékach si môžete zabezpečiť vlastné bývanie alebo refinancovať  svoju hypotéku už niekoľko mesiacov lacnejšie, ako kedykoľvek predtým. Aj keď bankám sa už do ďalšieho znižovania úrokov veľmi nechce a od mája tohto roka úroky na hypotékach postupne rastú. Podľa štatistík Národnej banky Slovenska dosiahla priemerná úroková sadzba na nových hypotékach v auguste úroveň 1,69 % p.a.

Čudujete sa, ako je to možné, keď všetky banky okolo vás propagujú úroky začínajúce na úrovni 1 %? Je to naozaj tak, že väčšina ľudí dnes dostáva na svojich hypotékach výrazne vyššie úroky, ako tie, ktoré banky propagujú vo svojich kampaniach. Určite to poznáte aj vy. Najnižšie úrokové sadzby na hypotékach sú podmienené splnením rôznych dodatočných podmienok, väčšinou začínajú slovíčkom „od“ a maximálne úrokové sadzby na svojich hypotékach banky ani nezverejňujú. Na trhu stále chýba transparentnosť a naozaj férová ponuka. My však vieme, ktorá banka ponúka najvýhodnejšiu hypotéku na trhu – a to bez dodatočných podmienok, bez háčikov, s rovnakým úrokom pre každého.

Žiadne „od“ - ide to aj férovo, bez akýchkoľvek háčikov

Jedinou bankou na Slovensku, ktorá dlhodobo poskytuje na hypotéke výhodnú a jednotnú úrokovú sadzbu naozaj pre každého, a to bez dodatočných podmienok a ďalších háčikov, je stále Prima banka. Od 1. septembra navyše Prima banka prišla s mimoriadnou ponukou, v rámci ktorej poskytuje na hypotéke so 4-ročnou dobou fixácie úrok 1,2 % p.a. pre každého. Tým, že ide o jednotný úrok, ktorý banka poskytne každému jednému klientovi, ktorý preukáže schopnosť splácať požadovanú výšku úveru, ide historicky o najvýhodnejšiu hypotéku na Slovensku. Pri prenose hypotéky do Prima banky vám zároveň banka preplatí poplatok za predčasné splatenie nevýhodnej hypotéky vo vašej banke a to až do výšky 1 % z novej hypotéky. Pri prenose hypotéky do Prima banky nepotrebujete žiadne nové doklady. Stačí vám pôvodná úverová a záložná zmluva a pôvodný znalecký posudok, ak ho máte k dispozícii. Banka vašu žiadosť o hypotéku posúdi na počkanie a vy tak už pri prvej návšteve pobočky môžete odísť s novou úverovou zmluvou. Prima banka tak naďalej dokazuje, že bankovať sa dá nielen jednoducho, rýchlo a výhodne, ale aj maximálne transparentne.

Vieme, ktorá banka ponúka
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: PR)

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu