Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Paródia TOP vianočnej reklamy valcuje internet: Brutálne uťahovanie si z Trumpa a Clintonovej!

Donald Trump ako bláznivý psík na trampolíne. Zobraziť galériu (2)
Donald Trump ako bláznivý psík na trampolíne. (Zdroj: YouTube)

WASHINGTON - Známy obchodný dom John Lewis každoročne vsádza na vianočnú reklamu, ktorú s napätím očakáva nielen Veľká Británia, ale celý svet. Citlivý spot dostane divákov ešte predtým, ako vôbec zabalia prvý darček, ale tentoraz má veľkú konkurenciu v paródii, ktorá sa objavila na internete v podstate hneď po pôvodnej verzii. Hlavné role v nej však dostali tváre utorňajších amerických prezidentských volieb.

Najočakávanejšia vianočná reklama je vonku: VIDEO, ktoré sa naozaj vydarilo, zamilujete si ho

Len tento týždeň odvysielali prvýkrát spot s názvom "Buster The Boxer" a jeho najväčšou hviezdou sa stal Buster, ktorého hrá štvorročný boxer, vybraný spomedzi desiatok ďalších psíkov. Popri ňom sa v pôvodnej reklame objavujú aj ďalšie zvieratká, ktoré sú už dielom počítačovej animácie.

Ak ste reklamu ešte nevideli, pozrite si pre lepšie pochopenie najprv pôvodnú verziu.

Obchodný dom vsadil na heslo "Darčeky, ktoré si zamiluje každý" a humor, takže napokon sa z novej trampolíny teší viac Buster, ako samotné dievčatko, ktorému rodičia túto zábavku darovali pod stromček.

Paródia TOP vianočnej reklamy
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Paródia však do hlavných úloh obsadila tváre kandidátov na amerického prezidentov Donalda Trumpa a Hillary Clintonovú a "zahrajú si v nej" aj Barack a Michelle Obamovci. Divákov najviac určite rozosmeje práve budúci prezident USA v psej podobe, ktorý sa neuveriteľne teší z výskokov na trampolíne. Tvorcovia úsmevnej scénky z dielne joe.co.uk použili heslo: "Nemôžeš dostať vždy to, čo chceš", čo je narážka na prehru Clintonovej vo voľbách.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu