Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Najabsurdnejšia konšpirácia o Trumpovi: Nový prezident pochádza z Pakistanu, "dôkaz" na FOTO!

Vidíte tam podobu?
Vidíte tam podobu? (Zdroj: Twitter)

LONDÝN - Po tom, čo sa v minulotýždňových voľbách stal Donald Trump novým americkým prezidentom, roztrhlo sa vrece s bizarnými tvrdeniami. Miliardár na čele Spojených štátov má údajne predznamenávať koniec sveta, a to je len jedna z mála za vlasy pritiahnutých konšpirácii. Pravdepodobne najabsurdnejšia teória však vraví, že budúca hlava štátu sa vlastne narodila v Pakistane a po smrti rodičov sa presťahovala do USA.

Paródia TOP vianočnej reklamy valcuje internet: Brutálne uťahovanie si z Trumpa a Clintonovej!

Toto tvrdenie je jedným z posledných v rade šialeností po prekvapivej výhre Donalda Trumpa vo voľbách. Metro uviedlo, že Trump dlhé roky tvrdil, že Barack Obama sa v skutočnosti nenarodil ako občan USA, takže pakistanský spravodajský kanál dodal, že to isté možno povedať aj o ňom.

Neo News tvrdí, že novozvolený prezident Donald Trump sa vlastne narodil v pakistanskom meste Vaziristan, a to v roku 1946. Jeho pôvodné meno je Dawood Ibrahim Khan a po tom, čo jeho rodičia zomreli, tak si ho adoptovali Američania. Ako dôkaz má slúžiť fotografia pakistanského dieťaťa, ktoré sa údajne podobá na miliardára.

Najabsurdnejšia konšpirácia o Trumpovi:
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Twitter)

Samozrejme, že sa táto správa stala okamžite terčom posmeškov na sociálnych sieťach, kde ľudia žartovali o jej absolútne prehnanej povahe. Predpokladá sa, že celý príbeh vlastne vznikol ako odveta za to, že Trump dlhodobo tvrdil, že Barack Obama sa narodil v zámorí a nie v USA, čo sa však ukázalo ako neopodstatnené.

V médiách sa však už objavili aj informácie o tom, že zvolenie Donalda Trumpa za amerického prezidenta je predzvesťou apokalypsy, ktorú predpovedal aj Nostradamus a bulharská jasnovidka Baba Vanga zase predikovala, že Barack Obama je "posledný prezident USA".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu