Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mórovú si Jojka hýčka ako kráľovnú: Ostatní jej môžu len závidieť!

Na rozdiel od svojich kolegov sa Diana Mórová mohla pri nakrúcaní cítiť ako princezná. Zobraziť galériu (13)
Na rozdiel od svojich kolegov sa Diana Mórová mohla pri nakrúcaní cítiť ako princezná. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Veľký rozdiel! Televízia Joj v týchto dňoch zverejnila upútavku k novej sérii svojej šou Česko Slovensko má talent. Video vyzerá doslova ako vystrihnuté z akčného filmu - oheň, výbuchy, zúrivé psy aj kaskadérske kúsky. Hlavnými protagonistami scénok sú moderátori a porotcovia, ktorí sa pri natáčaní veru poriadne zapotili... Alebo skôr vymrzli. Podmienky boli totiž naozaj drsné. Ale nie pre všetkých. Diana Mórová (45) z toho vyšla ako skutočná kráľovná.

Štart novej série Česko Slovensko má talent sa nezadržateľne blíži – už o pár týždňov si diváci budú môcť vychutnať prvé časti projektu. Jojka preto v týchto dňoch začala svoju šou vo veľkom promovať a do vysielania nasadila novú upútavku.

Video je plné akčných scén a odvážnych kúskov, ktorých hlavnými hrdinami sú samotní moderátori a porotcovia talentu. Už na prvý pohľad je jasné, že natáčanie nebolo vôbec ľahké. A ako sa nám podarilo zistiť, bolo nielen fyzicky, ale najmä psychicky náročné. Teda minimálne pre moderátorov a troch zo štvorice porotcov... Diana Mórová bola totiž veľkou výnimkou.

Veď zatiaľ čo ostatní na pľaci doslova mrzli a báli sa o život, herečka si natáčanie užívala doslova ako taká princezná. Scénky totiž vznikali už dávnejšie a filmovalo sa do neskorej noci. Teplota častokrát klesla až na bod mrazu, preto zábery v ľahkom sexi kostýmčeku, v ktorom sa objavila Lucie Bílá alebo kúpanie v ľadovo chladnom Dunaji, ktoré predviedol Jaro Slávik, nemohli byť ničím príjemným. Známa Češka navyše natáčala v polorozpadnutej budove, kde prebývajú narkomani a bezdomovci. 

Lucie Bílá sa v upútavke objavila v sexi outfite s odhaleným rozparkom a obrovským dekoltom. Natáčalo sa v zruinovanej budove plnej odpadkov.
Zobraziť galériu (13)
Lucie Bílá sa v upútavke objavila v sexi outfite s odhaleným rozparkom a obrovským dekoltom. Natáčalo sa v zruinovanej budove plnej odpadkov.  (Zdroj: TV JOJ)

Jaro Slávik natáčal v mrazivej vode Dunaja. Vo videu totiž lieta na vodnom Jetpacku.
Zobraziť galériu (13)
Jaro Slávik natáčal v mrazivej vode Dunaja. Vo videu totiž lieta na vodnom Jetpacku.  (Zdroj: TV JOJ)

Juniorovi a Marcelovi či Jakubovi Prachařovi však zimomriavky vyskakovali aj kvôli niečomu inému. Moderátorská dvojica sa totiž pri natáčaní ocitla hneď v niekoľkých nebezpečne pôsobiacich situáciách. Jednou z nich bolo napríklad utekanie z vysokých plameňov. S ohňom mal dočinenia aj český porotcovský nováčik. Ten sa podľa nášho zdroja na pľaci netajil tým, že má veľký strach. S umelým, poriadne huňatým kožuchom na sebe, mal totiž zbesilo narábať s ohňometom. Stačilo by otočenie vetra a v okamihu by vzbĺkol. 

Moderátori šou Junior a Marcel sa počas natáčania ocitli hneď v niekoľkých nebezpečne pôsobiacich situáciách. Pre dvojicu bolo hranie v scénkach o to náročnejšie, že sa pravidelne natáčalo do druhej – tretej v noci a ráno museli moderovať svoju šou na Fun rádiu.
Zobraziť galériu (13)
Moderátori šou Junior a Marcel sa počas natáčania ocitli hneď v niekoľkých nebezpečne pôsobiacich situáciách. Pre dvojicu bolo hranie v scénkach o to náročnejšie, že sa pravidelne natáčalo do druhej – tretej v noci a ráno museli moderovať svoju šou na Fun rádiu.  (Zdroj: TV JOJ)

Jakub Prachař mal pri natáčaní na sebe obrovský huňatý kožuch, pričom musel narábať s plameňometom. Stačilo by zafúknutie vetra nesprávnym smerom a porotca mohol vzbĺknuť.
Zobraziť galériu (13)
Jakub Prachař mal pri natáčaní na sebe obrovský huňatý kožuch, pričom musel narábať s plameňometom. Stačilo by zafúknutie vetra nesprávnym smerom a porotca mohol vzbĺknuť.  (Zdroj: TV JOJ)

Jedine známa Slovenka mala podmienky natáčania viac než príjemné. Na rozdiel od ostatných sa jej nočné nakrúcanie netýkalo. Oblečená v krásnych šatách si zahrala akúsi kňažnú na zámku, a to pohodlne počas dňa. V porovnaní s ostatnými je to teda poriadne veľký rozdiel.

Diana Mórová na rozdiel od svojich kolegov z ČSMT natáčala v krásnych šatách a v príjemných podmienkach na zámku.
Zobraziť galériu (13)
Diana Mórová na rozdiel od svojich kolegov z ČSMT natáčala v krásnych šatách a v príjemných podmienkach na zámku.  (Zdroj: TV JOJ)

Zisťovali sme teda, či tento nápad vyšiel z hlavy tvorcov alebo si takéto podmienky stanovila samotná herečka. Televízia tvrdí, že Diana je v tom nevinne. „Diana Mórová počas natáčania upútavky nemala žiadne špecifické požiadavky,“ povedala pre Topky.sk PR manažérka Jojky Katarína Gajdošíková. „Herečka stvárňovala postavu štvrtej porotkyne, ktorá prikázala novým moderátorom Juniorovi a Marcelovi priniesť zlatý bzučiak. Misiu sa snažia prekaziť ostatní porotcovia, pretože netušia, že bzučiak má byť práve pre Dianu,“ dodala. Nuž, ostatným účinkujúcim teda nezostávalo zrejme nič iné, len ticho závidieť. 

VIDEO: Pozrite si novú upútavku na jojkársku šou Česko Slovensko má talent.

ČSMT - upútavka

Viac o téme: Česko Slovensko má talentDiana Mórová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu