Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tajomstvo vyhadzovu »neviest« z Farmára: Poriadna zápletka mimo kamier!

Farmár Peter sa zapozeral do kolegyne Janky. Zobraziť galériu (6)
Farmár Peter sa zapozeral do kolegyne Janky.

POĽANA - Nečakaný zvrat! Peter (30) zo šou Farmár hľadá ženu sa v pondelok na obrazovkách vysporiadal s lenivými dievčatami, ktoré na jeho statku nepohli ani prstom. Za rozhodnutím vyhodiť ich zo súťaže o jeho srdce však podľa našich zistení nestála len ich nechuť k práci. Zavážil zrejme aj fakt, že v tajnosti už myslel na úplne inú ženu. Už v úvode nakrúcania totiž preskočila iskra medzi ním a Jankou (26), ktorá sa tiež rozhodla hľadať lásku prostredníctvom televíznej relácie.

Pondelková epizóda relácie Farmár hľadá ženu zaujala najmä nečakanou situáciou na statku Petra z Poľany. Ten sa totiž rozhodol vykázať zo svojho domu dve súťažiace a tretia sa pobrala preč dobrovoľne. 


Škandálny odchod »neviest« z jojkárskej šou: Nepochopíte, čo sa dialo po vypnutí kamier!


Mnohí diváci možno farmára aj poľutovali, že mu to takto nevyšlo a zostal sám. Zdá sa však, že tichá voda brehy myje... Peter totiž počas nakrúcania s nepodarenou trojicou už myslel na inú ženu. Ako sme zistili, zapáčila sa mu Janka, ktorá prišla do šou tiež hľadať lásku. 

„Pokukovali po sebe už pri prvom stretnutí,” dozvedeli sme sa od nášho zdroja. Obaja sa však rozhodli skúsiť to najprv s ľuďmi, ktorí im napísali listy a ktorých si pozvali na svoje farmy. Ani na jednom statku to ale nevyzeralo nádejne a iné než negatívne city tam nevzplanuli. „Keď videli, že im to nevychádza, požiadali štáb, aby ich na seba nakontaktoval a začali sa stretávať,” tvrdí náš informátor.  

Tieto správy o nečakanej dvojici, ktorá sa dala počas šou dokopy, sme si overovali aj v televízii Joj. „Osudy farmárov sa stále vyvíjajú, ale láska veľakrát zamieša karty,” reagovala na naše otázky hovorkyňa Lucia Kulihová. Nijako tak túto lovestory medzi Jankou a Petrom nepoprela. 

Viac o téme: Farmár hľadá ženu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu