Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Najhoršie »nevesty« v histórii šou: Zúfalý farmár v koncoch... Môžem si to rovno hodiť!

Farmár Peter má kvôli nádejným nevestám hlavu v smútku. Zobraziť galériu (10)
Farmár Peter má kvôli nádejným nevestám hlavu v smútku. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Na jojkársku šou Farmár hľadá ženu bude zrejme ešte dlho spomínať! Peter z Poľany (30) si chcel v projekte nájsť lásku svojho života, no namiesto toho si do domu nasťahoval asi najlenivejšie ženy v histórii tejto zoznamky. Trojlístok za celý deň nepohol na jeho farme ani prstom. Robotu dievčatá úplne odignorovali a nádejnému ženíchovi pri zisťovaní dôvodu ich (ne)konania odpovedali len mlčaním a prázdnymi pohľadmi. Statkár - ako sám priznal - si pomyslel, že si to môže rovno hodiť.

Toto si nepredstavoval ani v zlom sne! Najväčším peklom pre farmára je, keď má doma ženu, ktorá za celý deň nepohne ani prstom. No keď má takéto slečny nasťahované vo svojom príbytku rovno tri, tak tomu sa už hovorí hotová pohroma. Svoje by o tom vedel rozprávať aj televízny statkár Peter. 

Toho totiž po celom dni práce mimo domu čakalo na farme poriadne nepríjemné prekvapenie. Kravu našiel uviazanú na slnku, kde sa chúďa piekla bez vody množstvo hodín. A jeho nápadníčky  leňošili v izbe a popíjali kávu. Práce, ktorú im ráno pridelil, sa nevestičky za celý čas ani len nedotkli.

Dôvodom ich štrajkovania sú podmienky na farme, ktoré sa im vôbec nepáčia – nemajú totiž ani sprchu, či normálny záchod. Paradoxom však je, že práve kútik, v ktorom by sa mohli umyť, bol jednou z úloh, ktoré mali dievčatá na zozname. No úplne na sa to vykašlali. Dokonca ani nenavarili. Celý deň len frflali.

No keď prišiel domov pán domu, odrazu zostali úplne ticho. Neodpovedali ani na otázku, prečo nič neurobili. Statkárovi tak nezostalo nič iné, len hneď po príchode zachraňovať situáciu. „Keď som prišiel domov, tak som si pomyslel, že si to môžem rovno hodiť,“ vyžaloval sa farmár kamarátovi, ktorý mu prišiel na pomoc. Dievčatá podľa neho nič nevedia urobiť, čo je naozaj smutné. Celý deň len vysedávali, pozerali do blba a hrali sa na mobile. Akú radu dostal Peter od skúsenejšieho kamaráta, uvidíte dnes večer na Jojke. 

Farmár Peter so svojimi dievčatami nemôže byť spokojný.
Zobraziť galériu (10)
Farmár Peter so svojimi dievčatami nemôže byť spokojný.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Farmár hľadá ženu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu