Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Samovražda v šou Farmár hľadá ženu: Zabil sa kvôli láske!

Slávek Neubauer spáchal samovraždu. Zobraziť galériu (2)
Slávek Neubauer spáchal samovraždu. (Zdroj: FTV Prima)

PRAHA - Šou Farmár hľadá ženu má pomôcť osamelým dušiam nájsť svoju lásku. Prostredníctvom relácie sa svoju chýbajúcu polovičku snažil doplniť aj mladý Čech Slávek Neubauer (†33). No nevyšlo mu to - tri roky po jeho účasti v projekte sa totiž internetom začala šíriť poriadne šokujúca správa. Nešťastný mladík kvôli nenaplnenej láske spáchal pred pár dňami samovraždu!

Mladý Čech Slávek Neubauer hľadal svoju lásku tak zúfalo, že sa kvôli nej pred tromi rokmi prihlásil aj do šou Farmár hľadá ženu. No ani tam svoju chýbajúcu polovičku nenašiel... A práve nenaplnené city zrejme nešťastného mladíka dohnali až k tomu najhoršiemu. 

Českými médiami sa totiž v týchto dňoch začala šíriť správa, že 33-ročný muž spáchal samovraždu. Prezradiť to mal iný účastník z projektu Jirka Čočka. „Zomrel Slávek Neubauer z farmy Radeč, účastník jednej zo sérií Farmár hľadá ženu. Kto ste ho poznali, spomeňte si...“ napísal kolega z reality šou.

Za všetko vraj mohla nešťastná láska. „Od Jirku som sa dozvedela, že Slávka vraj odkopla nejaká žena a on to chudák nevydržal. Ako zomrel, to bohužiaľ neviem, ale išlo o samovraždu‚“ prezradila ďalšia kolegyňa z Farmára Katarína Tamášová.

Smutné je, že nejde o prvú smrť v českej rade šou Farmár hľadá ženu. „Vždy je to strašné, keď zomrie niekto takto mladý. Bohužiaľ je to už druhé úmrtie takéhoto človeka, ktoré evidujem. Dodnes spomínam na nápadníčku Indiána Olinku, ktorá z nešťastnej lásky spáchala samovraždu. Dúfam, že už sa nič podobného nebude opakovať,“ zaspomínala si moderátorka šou Laďka Něrgešová.


Smrť vo Farmárovi: Táto sympaťáčka spáchala samovraždu!


Viac o téme: Farmár hľadá ženu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu