Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Polícia otvorila ďalšiu podozrivú dodávku: Z prevážaného nákladu všetkým padla sánka

Musel to byť adrenalínový zážitok!
Musel to byť adrenalínový zážitok! (Zdroj: Youtube/ODN)

CALAIS - Polícia bola už svedkom mnohých pokusov migrantov dostať sa do Európy a niektoré z nich skončili tragicky. Zvrtnúť sa mohol aj osud štyroch ľudí, ktorých francúzska polícia zastavila na dlhej ceste z Moskvy do Anglicka. Keď otvorili dodávku, ostali v nemom úžase.

Spolu s migrantmi sedel v dodávke aj ľadový medveď! Našťastie, zviera bolo celý čas zatvorené v klietke a migranti sa ukrývali v priestore za klietkou. Hoci mal medveď necelé dva roky, aj relatívne mladé zviera môže byť podľa Simona Marcha z Yorkshire Wildlife Park, kde nájde medveď nový domov, veľmi nebezpečné. Navyše, zrejme aj nervózne, pretože malo v klietke vydržať celú cestu z Moskvy do Anglicka. Najprv ho letecky prepravili z moskovskej zoo do Frankfurtu, odkiaľ malo v dodávke putovať do Yorkshire.

FOTO Veľké prekvapenie hraničnej polície pri kontrole auta: Neuveríte, kde našla migrantov

Rovnako ako ľadový medveď, aj štyria mladí migranti mali v pláne začať nový život v Európe a tak sa do nákladného priestoru vozidla tajne vkradli, uvádza Telegraph. Neprekážalo im ani to, že v úzkom uzavretom priestore pocestujú s nebezpečným zvieraťom. Svedok incidentu pre The Sun povedal: „Muselo to byť prekvapenie ich života. Dokazuje to, ako veľmi zúfalo sa snažia dostať do Európy.“

Viac o téme: Ľadový medveďMigranti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu