Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Definitívny koniec?! Božka a Reza sa rozišli, blondínka zúri!

Božka Candráková a Reza Givili Zobraziť galériu (6)
Božka Candráková a Reza Givili

BRATISLAVA - Opäť sú od seba! Božena Candráková (37) a Reza Givili (33) boli spolu s jednou kratučkou prestávkou dva roky. Aktuálne však už pár netvoria. Bývalí markizácki farmári sa rozišli a blondínka doslova zúri.

Božka Candráková a Reza Givili sa dali dokopy koncom roku 2014. Približne po ôsmich mesiacoch sa rozišli, no zrejme išlo len o menšiu krízu, lebo o mesiac už boli opäť spolu. A ich vzťah trval až doteraz...

Nakoniec spolu strávili niečo vyše dvoch rokov a opäť si dali zbohom. Dvojica sa ku krachu svojho vzťahu vyjadrovať nechce a blondínka na sociálnej sieti doslova zúri. Vytáčajú ju otázky na rozchod, zlé reči o Rezovi a najmä ženy, ktoré po ňom okamžite vyštartovali. „Všetci mi dajte svätý pokoj, ozvete sa, len keď sa niečo deje. Nepýtajte sa na nič ohľadom nás dvoch. Pre mňa je to aj tak ťažké a odo mňa nebudete počuť ani slovo. A neopovážte sa mi teraz hádzať špinu na Rezu, lebo vás pošlem všetkých tam, kam patríte. A vy, ženy, ktoré sa mu núkate teraz ako handry špinavé... tak bodaj by vám život dal dobrú príučku,” rozohnila sa Candráková na Facebooku. Zaujímavé je, že Reza poňal rozchod tak, že si zmenil svoj status na: v otvorenom vzťahu. 

Definitívny koniec?! Božka a
Zobraziť galériu (6)

 

Viac o téme: Reza GiviliBožka Candráková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu