Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Na tomto sa baví celý národ: Reza z Farmy je hitom internetu!

Reza Givili Zobraziť galériu (6)
Reza Givili

BRATISLAVA - Toto vás dostane do kolien! Divákom obľúbenej markizáckej reality šou Farma, zrejme netreba nijak zvlášť predstavovať tohtoročných účastníkov statku. V poradí už siedmu Farmu obsadili najvýraznejšie aj kontroverznejšie postavičky predchádzajúcich ročníkov a medzi nimi aj známy Iránec Reza Givili (32), ktorý sa práve včera po neúspešnom dueli musel so šou rozlúčiť. Nemusí však smútiť, ľudia tak skoro na neho určite nezabudnú. V týchto dňoch sa totiž stal hitom internetu a vďaka jeho svojskej slovenčine sa na ňom baví celé Slovensko.

Na tieto hlášky určite len tak nezabudnete! Iránec Réza Givili patrí rozhodne medzi najvýraznejšie postavičky spomedzi všetkých účastníkov doterajších sérií markizáckej šou Farma. Na izolovanom statku sa staral o rozruch a zábavu nielen svojou výbušnou povahou, či naháňaním ženských sukní, ale aj svojimi skomolenými výrazmi, ktorými denne bavil divákov pri televíznych obrazovkách. 

Tak ako koncom roka 2014, tak aj teraz si opäť získal sympatie množstva ľudí a stal sa hviezdou internetu, kde jeho skomolené slovíčka kolujú a baví sa na tom celý národ. Výrazy ako "selé zle, sesky, ofsa" sa vryli do pamäti snáď každému fanúšikovi tejto reality šou. To však nie sú jediné jeho skomoleniny, ktoré vás určite pobavia.

Jeho fanúšikovia vytvorili nedávno na sociálnej sieti Facebook stránku s názvom Reza Givili - hlášky, ktorá má viac ako 31 tisíc priaznivcov. Správca tejto stránky nedávno vytvoril tzv. Rezoslovník, kde vypísal jeho najpoužívanejšie a najvtipnejšie slová, slovné spojenia či dokonca celé vety, preložené do slovenčiny.

Reza Givili sa stáva hitom internetu, môžu za toto tieto jeho hlášky!
Zobraziť galériu (6)
Reza Givili sa stáva hitom internetu, môžu za toto tieto jeho hlášky!

Viac o téme: Reza Givili
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu