Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Misska prevetrala nové silikóny, Celeste nohy v ultrakrátkych šortkách!

Miriam Mattová sa popýšila zväčšenými prednosťami, Celeste Buckingham (vpravo) odhalenými nohami. Zobraziť galériu (20)
Miriam Mattová sa popýšila zväčšenými prednosťami, Celeste Buckingham (vpravo) odhalenými nohami.

BRATISLAVA – Potešili mužské oči! Nedeľný večer bol pre aktérov speváckej šou X Factor poriadne dlhý. Po skončení priameho prenosu sa totiž konala párty, na ktorej samozrejme nechýbala ani porotkyňa Celeste Buckingham (18). Mladá speváčka sa pri tej príležitosti nahodila do kratučkých šortiek zvýrazňujúcich jej nohy. Na spomínanom žúre však nebola jedinou ženou, čo provokovala. Miss Biniki Universe 2013 Miriam Mattová (21) totiž pútala pozornosť výrazne zväčšenými vnadami. Podľa našich informácií za ne vďačí plastickej chirurgii.

Bývalý superstarista Peter Bažík má za sebou deň, na ktorý nikdy nezabudne. V nedeľu večer sa totiž stal víťazom česko-slovenskej šou X Factor. Jeho konto sa rozrastie o rozprávkových 200 tisíc eur. Šťastie a spokojnosť na hudobníkovej tvári bolo vidno aj na párty, ktorá sa po priamom prenose konala v jednom z podnikov v našom hlavnom meste.

Víťaz však nebol jediný, kto si počas večera uchmatol časť pozornosti. Vďaka outfitu sa stala neprehliadnuteľnou aj porotkyňa Celeste Buckingham. Mladá brunetka si totiž obliekla asymetricky strihaný overal, ktorý jej zvýraznil nohy. V krátkych šortkách sa tak popýšila svojimi krivkami a zároveň zabránila akémukoľvek nechcenému odhaleniu.

Pohľady prítomných pánov pútala aj nositeľka titulu Miss Bikini Universe 2013 Miriam Mattová. Tá si podľa našich zistení nedávno ľahla pod nôž plastického chirurga a dala si zväčšiť prsia. „Momentálne sa k tomu nechcem príliš vyjadrovať. Je to osobné,” reagovala blondínka, keď sme sa jej opýtali, ako je s výsledkom spokojná.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu