Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Fúha, toto Sklovská asi nechcela: Sisa, vyzeráš ako kapor!

Sisa Sklovská zvolila šupinatý outfit. Zobraziť galériu (6)
Sisa Sklovská zvolila šupinatý outfit.

BRATISLAVA - Získala si pozornosť! Sisa Sklovská (48) si v dnešnej časti X Factoru vyberie dvoch spevákov, ktorí zabojujú v priamych prenosoch. Pri nakrúcaní privítala nádejných spevákov u seba doma nahodená do minišiat. Ktovie, či si súťažiaci viac všímali jej odhalené stehná alebo rozmýšľali nad tým, na ktorú rybu sa ich mentorka podobá. V šupinatých šatách totiž vyzerala ako taký vianočný kapor.

Sisa Sklovská si vždy dáva na svojom výzore záležať. Inak tomu nebolo ani pri vyberaní súťažiacich do naživo vysielaných kôl X Factoru. Speváci nad 28 rokov sa pri tejto príležitosti dostali priamo do domu svojej mentorky, kde ich výkony počúvala spolu s Helenou Vondráčkovou. 

Obe dámy sa nahodili do minišiat, no tmavovláska predsa len pútala väčšiu pozornosť. A to nielen tým, že pri sedení poriadne odhaľovala svoje stehná. Súťažiaci určite neprehliadli ani zaujímavý vzor jej outfitu. Nielenže mal tvar rybích šupín, ešte sa aj ligotal. A tak Sisa neplánovane pripomínala vianočného kapra. Komu jej šupinky priniesli šťastie a postúpil ďalej, sa dozviete dnes večer. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu